Ράλι έκαναν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με όλους τους βασικούς δείκτες να ενισχύονται πάνω από 1%, ενώ οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν εν μέσω ελπίδων για σημαντικές διπλωματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Το πετρέλαιο μπρεντ υποχώρησε νωρίτερα περισσότερο από 2%, επεκτείνοντας την πτώση της προηγούμενης συνεδρίασης, αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε τα σχέδια για νέους βομβαρδισμούς στο Ιράν, περιορίζοντας τους φόβους για κλιμάκωση των εχθροπραξιών.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε άνοδο 1,2% στις 628,81 μονάδες στις 10:20 ώρα Ελλάδας και οδεύει προς άνοδο κατά 1% σε εβδομαδιαία βάση. Όλοι οι κλάδοι, πλην της ενέργειας, κινούνταν σε θετικό έδαφος.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.