Έως 30 Σεπτεμβρίου η πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του ΕΛΓΑ

Η τρίμηνη παράταση της πληρωμής της ειδικής εισφοράς αφορά σε γεωργούς και κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021

Αγρότες με τρακτέρ

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του ΕΛΓΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η τρίμηνη παράταση της πληρωμής της ειδικής εισφοράς αφορά σε γεωργούς και κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ του ΕΛΓΑ καταβάλλεται μέχρι την 31 Μαρτίου του επόμενου έτους αναφοράς, ενώ είχε ήδη δοθεί μία αρχική παράταση μέχρι την 30/06/2022 με σχετική ΚΥΑ (454/99082/12-04-2022).

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΕΛΓΑ
0 0 Bookmark