Τέσσερις τρόποι να κάνεις styling με ένα δερμάτινο πουκάμισο

Η Σκανδιναβή Emili Sindlev συνδύασε το μαύρο δερμάτινο πουκάμισο με μια denim φούστα, mules κι ένα t-shirt «Someone in New York Loves Me» στο σόου Khaite στη Νέα Υόρκη 

Αρκετά ελαφρύ για να φορεθεί ως layering αλλά αρκετά βαρύ για να μας κρατήσει ζεστούς, το δερμάτινο πουκάμισο είναι ένα από τα πιο πρακτικά φθινοπωρινά κομμάτια.

Αντικατέστησε το κλασικό πουκάμισο με ένα δερμάτινο ή χρησιμοποίησε το εναλλάξ με το flannel πουκάμισο και συνδύασε με τα σωστά αξεσουάρ. Διαχρονικά μπορείς να το φορέσεις με ένα ζιβάγκο και jeans, με δερμάτινη φούστα ή παντελόνι για double leather look και φυσικά με blazer.

Από τον συνδυασμό με πουκάμισο με denim maxi φούστα της Emili Sindlev μέχρι το slip dress της Lucy Williams, συνέχισε παρακάτω για να δεις τους τρόπους που το φόρεσαν τα fashion girls.

Η Σκανδιναβή Emili Sindlev συνδύασε το μαύρο δερμάτινο πουκάμισο με μια denim φούστα, mules κι ένα t-shirt «Someone in New York Loves Me» στο σόου Khaite στη Νέα Υόρκη.

Η Lucy Williams φόρεσε το μαύρο δερμάτινο πουκάμισό της πάνω από ένα μαύρο slip φόρεμα και συνδύασε με loafers και κοσμήματα.

Το ιδιαίτερο δερμάτινο πουκάμισο της Νορβηγίδας it-girl Nina Sandbech έχει 70s επιρροές και αναδεικνύει το φωτεινό της ντύσιμο. Οι ροζ γόβες της; Υπέροχες.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: μόδα