Κλείσιμο

Τα πέντε make up trends της άνοιξης

Για σένα που θες να τολμήσεις και να ξεφύγεις από τα βασικά (foundation, lips, mascara) αλλά και για σένα που ψάχνεις tips για εύκολο και εντυπωσιακό make up, υπάρχει η απάντηση στις τάσεις της φετινής άνοιξης.

Μήπως ήρθε ο καιρός να υιοθετήσεις όσα makeup trends πρωταγωνίστησαν στις διάσημες πασαρέλες; Αν ψάχνεις για ένα makeup look που θα αντικατοπτρίζει τον ενθουσιασμό που σου προκαλεί ο ήλιος, τα ανθισμένα λουλούδια και η άνοδος της θερμοκρασίας, εμείς σου παρουσιάζουμε πέντε top επιλογές.

1. Γυαλιστερές υφές

Το glossy trend ξεκίνησε από τα μοντέλα του Giambattista Valli, τα οποία είχαν τα πιο γυαλιστερά και εντυπωσιακά χείλη. Στη συνέχεια, είδαμε στην επίδειξη μόδας της Anna Sui γυαλιστερά eye looks σε πολλές αποχρώσεις.

Φαίνεται ότι οι γυαλιστερές υφές θα είναι η τάση πασπαρτού για σένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι και ψάχνεις πως θα φαίνεσαι fresh, λαμπερή και in fashion. Τόλμησε αυτό το look σε clear ή έντονες αποχρώσεις όπως το κοραλί ή βαθιές αποχρώσεις του βατόμουρου. Αν ονειρεύεσαι από τώρα βραδιές cocktail είναι το ιδανικό makeup για να σε συνοδεύσει.

2. Eyeliner με χρώμα

Μπορεί το μαύρο eyeliner να είναι η σχέση στην οποία έχεις υποσχεθεί αιώνια πίστη και αγάπη, αλλά τώρα είναι η στιγμή που θα το “απατήσεις”. Οι προσευχές μας για διασκέδαση εισακούστηκαν από τη beauty κοινότητα, που έκανε απόλυτο trend της σεζόν τα χρωματιστά eyeliner.

Τα φωτεινά και έντονα χρώματα κέντρισαν την προσοχή μας στην επίδειξη μόδας στο Bibhu Mohapatra. Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι είναι η δυνατότητα για ένα colour blocking ή για double eyeliner. Να τονίσεις την εσωτερική γωνία με ένα απαλό χρώμα και την εξωτερική με ένα εντονότερο ή να βάλεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις τη μία πάνω στην άλλη; Ιδού το δίλημμα…

3. Έντονο ρουζ

Η κόντρα bronzer vs blush, φέτος φαίνεται να έχει νικητή. Το ρουζ αναδείχθηκε ο απόλυτος κυρίαρχος για τη φετινή άνοιξη, μέσα από τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας, όπως Fendi και Carolina Herrera. Ένα έντονο ρουζ κάνει τέλειο match με έντονα μάτια. Ένα έντονο ρουζ προσφέρει όψη υγείας, φρεσκάδας και αυτό το λίγο ηλιοκαμμένο που μας αρέσει αυτή την εποχή.

Επίλεξε μία ροδακινί απόχρωση και τόλμησε να την τοποθετήσεις στα ζυγωματικά αλλά και στα βλέφαρα σου. Extra tip : Με ένα λεπτό πινέλο τοποθέτησε λίγη από την απόχρωση του ρουζ σου παράλληλα με την γραμμή του eyeliner σου. Θα ανασηκώσει το βλέμμα και θα έχεις ένα πιο warm makeup. Ένα έντονο ρουζ είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι, οπότε μη το πολύ σκέφτεσαι…go for it!

4. Peachy αποχρώσεις

Θα μπορούσαμε να υποδεχτούμε την άνοιξη χωρίς να βάλουμε έστω μία σκιά ροδακινί ή ένα ρουζ; Ιεροσυλία. Είναι μία από τις θερμότερες αποχρώσεις που παραπέμπει σε ζέστη, ήλιο, καλοκαίρι, ανθισμένα λουλούδια. Αναδεικνύει υπέροχα τις λευκές αλλά και τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Ας υποδεχτούμε την άνοιξη βάζοντας στο νεσεσέρ μας ένα ροδακινό lip gloss, peachy σκιά, ένα blush. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το βλέπουμε ήδη παντού.

5. Περισσότερη περιποίηση λιγότερο foundation

Αναφέραμε τα trends για τα μάτια, τα ζυγωματικά, τα χείλη και τώρα έχει την τιμητική του το foundation, κοινώς η βάση μας. Ήρθε η ώρα να αποχωριστείς τα βαριά και full coverage foundation που έχεις στην κατοχή σου. Εστίασε στη βαθύτερη περιποίηση της επιδερμίδας σου κάνοντας καλό καθαρισμό, απολέπιση και συχνές μάσκες ενυδάτωσης.

Τη φετινή άνοιξη προβλέπεται να ανακαλύψεις πολλά beauty treatments για το πρόσωπο σου, όπως το μαγικό προϊόν που ονομάζεται βιταμίνη C. Φυσικά, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις το foundation, απλώς μείωσε την ποσότητα που χρησιμοποιείς ή δοκίμασε ένα με ελαφρύτερη σύσταση. Μία ωραία και ενυδατωμένη βάση θα είναι ο καλύτερος καμβάς για να αναδείξει όλα τα παραπάνω trends που αναφέραμε.

Διαβάστε επίσης:

Bridgerton: Σε ποια εποχή είναι τελικά εύκολες οι σχέσεις;

Η συνταγή για Skinny Blackberry Margarita
 

Πηγή: savoirville