Κλείσιμο

Τα καλύτερα plus-size φορέματα για ένα stylish φθινόπωρο

Ένας θα είναι ο πρωταγωνιστής για το φετινό φθινόπωρο, κι αυτός δεν είναι άλλος από τα αγαπημένα μας φορέματα. Mini, midi, maxi, floral, δερμάτινα, με prints, minimal ή boho, οτιδήποτε χαρίζει στις εμφανίσεις σου μια απροσδόκητη λάμψη θα το βρεις στη μόδα της φετινής σεζόν.

Η αγάπη κάθε γυναίκας για τα φορέματα είναι αδιαμφισβήτητη. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού αναφερόμαστε σε ένα ρούχο που εκτοξεύει τη δημιουργικότητά μας στα ύψη. Ένα ρούχο που χαρακτηρίζεται τόσο για την ευελιξία και τη χρηστικότητά του, όσο και για την αβίαστη θηλυκότητά του. Ιδανικό για party looks, glam εμφανίσεις, street style looks και τα σχετικά, τα φορέματα ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχός μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό άρθρο στα πιο stylish plus-size φορέματα για ένα εξαιρετικά fashionable φθινόπωρο. Είσαι τόσο ενθουσιασμένη όσο κι εμείς;

Mulberry Silk Puff Sleeve Midi Dress, & Other Stories

Αυτό το μεταξωτό midi φόρεμα με το απαλό πλισέ φινίρισμα και τα puff μανίκια που τόσο αγαπάμε, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις. Τις μελαγχολικές και συννεφιασμένες ημέρες του φθινοπώρου, τις ημέρες που οι δρόμοι κατακλύζονται από γκρίζες αποχρώσεις ρούχων, εσύ κάνε τη διαφορά και φώτισε τα πάντα με την εμφάνισή σου. Τι έχεις να κάνεις; Απλώς να επιλέξεις το παραπάνω φόρεμα. Τόσο απλά.

Holly Dress Petrol, XXLOVE Official

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XXLOVE Official (@xxlove.gr)

Συνεχίζουμε με ένα maxi φόρεμα σε ίσια γραμμή και silk saten ύφασμα. Chic και άκρως εντυπωσιακό, αυτό το φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

COLLUSION knitted midi dress, Asos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos)

Αν αγαπάς τα midi φορέματα και λατρεύεις να επενδύεις σε ιδιαίτερα prints, τότε αυτή είναι η επιλογή που αναζητάς. Για μια καθημερινή και πιο casual εμφάνιση μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου μποτάκια και το blazer που δεν αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο, ενώ για μια glam εμφάνιση μπορείς φυσικά να το συνδυάσεις με τα ξεχωριστά πέδιλά σου. Το κλειδί βρίσκεται στον σωστό συνδυασμό.

Shirt Dress, H&M

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M (@hm)

Το σωστό φόρεμα που θα σε κάνεις να λάμψεις. Συνδυάζεται μοναδικά με ένα ζευγάρι sneakers, τσάντα σε neon απόχρωση και φυσικά το αγαπημένο σου πανωφόρι.

Pleated Tiered Midi Dress, Mare Mare 

Τη λίστα με τα αγαπημένα μας plus-size φορέματα έρχεται να συμπληρώσει η παραπάνω επιλογή. Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις με μια αξέχαστη εμφάνισή σου, τότε αυτό το φόρεμα σου ανήκει. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, τα πιο κομψά σου πέδιλα κι ετοιμάσου για μια φανταστική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη:

Οι τάσεις στο interior design που βλέπεις στο Pinterest και φέτος κάνουν comeback

Μία άσκηση αναπνοής μπορεί να σε σώσει από την αϋπνία

Πηγή: savoir ville