Κλείσιμο

Tα 7 φθινοπωρινά outfits που θα σε προετοιμάσουν για την πιο cosy εποχή του χρόνου

Όλο το καλοκαίρι μας συντρόφευσαν τα αγαπημένα μας αέρινα φορέματα, τα καφτάνια, τα μαγιό, τα παιχνιδιάρικα top, όμως η πτώση της θερμοκρασίας και το δροσερό αεράκι επιτάσσουν την άμεση αλλαγή της γκαρνταρόμπας μας το συντομότερο δυνατόν.

Maxi φορέματα σε γήινες αποχρώσεις και croco μπότες

Έφτασε η στιγμή να απαρνηθούμε τα λατρεμένα μας λευκά φορέματα και στη θέση τους να επιλέξουμε εκείνα που βρίσκονται σε γήινες και λίγο πιο ζεστές αποχρώσεις. Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συνδυάσεις το off-white φόρεμα σου, παρά μόνο με τις ψηλοτάκουνες croco, stiletto μπότες σου για μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Tο σωστό blazer

Μα γίνεται το φετινό φθινόπωρο να αποχαιρετίσουμε και να μην τιμήσουμε τα σακάκια που μας συντρόφευσαν όσο τίποτε άλλο τις προηγούμενες χρονιές; Ε, όχι βέβαια! Τα κοστούμια είναι για ακόμα ένα έτος στη μόδα και εμείς σίγουρα θα τα προτιμήσουμε. Άλλωστε, οι επιλογές είναι τόσες πολλές.

Συνδύασε τα με τα άνετα αθλητικά σου παπούτσια για ένα πιο athleisure, καθημερινό look ή με τις chic, λουστρινένιες γόβες σου για να γοητεύσεις τους πάντες σε ένα girls night out.

Το φθινοπωρινό πουλόβερ

Το ταπεινό πουλόβερ – γιλέκο κάνει και πάλι την πολυαναμενόμενη επάνοδο του και έρχεται να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις βιτρίνες το φετινό φθινόπωρο. Με αέρα μιας άλλης εποχής, μπορείς να το προτιμήσεις και να το συνδυάσεις με ένα απλό, λευκό πουκάμισο και παντελόνι σε παρόμοιους τόνους.

Η άνεση είναι το παν

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια άνετη και ταυτόχρονα πολύ κομψή εμφάνιση; Σίγουρα όχι. Αν είσαι, λοιπόν, λιγάκι πιο casual, αλλά θες να ακολουθήσεις τα fashion trends της σεζόν, τότε προτίμησε ένα σετάκι με γκρι φούτερ και ανάλογη φόρμα, συνδυάζοντας το με τα πολυφορεμένα σου λευκά sneakers.

Έντονα χρώματα

Ποιος ισχυρίστηκε πως το φθινόπωρο δεν μπορούμε να φοράμε έντονα, ζωηρά χρώματα στην καθημερινότητα μας; Κάνε τη διαφορά και μην διστάσεις στιγμή να προτιμήσεις τις pastel, όπως και τις neon αποχρώσεις που λατρεύεις και να είσαι σίγουρη πως θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Μινιμαλιστικές επιλογές

Η μονοχρωμία είναι μια αρκετά ασφαλής επιλογή. Παρόλα αυτά, αν θες να αναβαθμίσεις το δεδομένο look σου μπορείς να το σετάρεις με έντονα αξεσουάρ και ένα κατακόκκινο κραγιόν, ώστε να κάνεις θραύση και να αποσπάσεις τα θετικότερα σχόλια.

Για παράδειγμα, φόρεσε ένα απλό μαύρο πουλοβεράκι, με ένα δερμάτινο σορτσάκι και ετοιμάσου για επικές στιγμές.

Jumpsuits 

Ναι, θα μπορούσαμε για πάντα να φοράμε jumpsuits και δεν το κρύβουμε. Είναι άνετα, κομψά, super stylish και μπορούν να συνδυαστούν, κυριολεκτικά, με τα πάντα. Για αυτό, αν είσαι κι εσύ φανατική οπαδός τους δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς το φετινό φθινόπωρο, αλλά να τα αναβαθμίσεις, συνδυάζοντας τα με ένα ζεστό παλτό και μια δερμάτινη τσάντα σε παρόμοιους τόνους.

Συμπερασματικά, το φετινό φθινόπωρο θα είναι σίγουρα πολύ fashionable και πιο cosy από ποτέ. Πειραματίσου, δοκίμασε νέα πράγματα, δες τι σου ταιριάζει και τι όχι και δημιούργησε καθημερινά looks που μοιάζουν λες και είναι βγαλμένα από τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας.

Διαβάστε ακόμη:

Λυκούργος Στέφανος Τσάκωνας: Αν δεν περνούσα μέσα από τον αθλητισμό σήμερα θα ήμουν κάποιος άλλος

To ζάναξ των παιδιών λέγεται tablet, το ζάναξ των ενηλίκων λέγεται Instagram

Πηγή: savoirville.gr