Κλείσιμο

Πώς να φορέσετε τα skinny jeans - Πάρτε ιδέες για να ξεχωρίσετε...

Προέρχεται από τη λέξη «skin» και ήρθε η ώρα να γίνει ξανά ένα με το δέρμα μας 

Θυμάσαι όταν μια δεκαετία πριν τα skinny jeans με ψηλοτάκουνα ή flats αποτελούσαν το απόλυτο outift κάθε celebrity; Τότε που οι millennials δεν τα αποχωρίζονταν ποτέ, ταυτίζοντας τα με το “comfort zone” ντύσιμό τους;

Γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια τα skinny jeans έδωσαν τη θέση τους σε πιο loose γραμμές, σε baggy και mom jeans επιλογές, μπαίνοντας στην πίσω γωνία της ντουλάπας μας.

Και αν κάτι μάθαμε τη φετινή σεζόν, είναι ότι όλα επιστρέφουν και ας μην το περιμένουμε, με τους Tom Ford, Givenchy, Balmain, Balenciaga να το επιβεβαιώνουν, συμπεριλαμβάνοντας τα στις νέες συλλογές τους.

Για αυτό, δεν χρειάζεται για να φορέσουμε ξανά τα skinny jeans μας, να περιμένουμε την απογείωσή τους στην κορυφή των τάσεων.

Άλλωστε, ο τρόπος που τα φοράγαμε το 2012, όταν κυρίευσαν τη ζωή μας, έχει πλέον αλλάξει. Και πριν αναλύσουμε τους τρόπους της επιστροφής τους, να θυμάστε πως το παν στο ντύσιμο είναι η ισορροπία και οι σωστές αναλογίες, αλλά και πως από τον σωματότυπο της Izabel Goulart ως της Ashley Graham, όλες μπορούμε να ταιριάξουμε σωστά μέσα στο skinny jeans μας!

Εάν εξακολουθείς να πιστεύεις πως τα skinny jeans δεν είναι πια για σένα, δες παρακάτω μερικές εμπνευσμένες εμφανίσεις για να αναθεωρήσεις:

#1.  Skinny jeans σε σκούρα απόχρωση και ψηλοτάκουνες μπότες για το πιο “in heaven” και σύγχρονο combo. Συνδύασε με λευκό ruffle πουκάμισο, cowboy ζώνη και ρίξε στους ώμους το αγαπημένο σου παλτό.

#2.  Για να μη σκέφτεσαι τι θα βάλεις το πρωί, μια casual εμφάνιση με μαύρο skinny jeans, λευκό t-shirt, κοτλέ πουκάμισο σε neutral απόχρωση και chelsea boots θα σου λύσει τα χέρια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

#3. Ένα skinny jeans σε κλασική denim απόχρωση, ένα ριγέ oversized πλεκτό και μαύρα loafers θα συνοδεύσουν υπέροχα το Κυριακάτικο σου brunch.

#4. White-leg skinny jeans, λευκή mini bag και boxy blazer για να δείχνεις υπέροχη μέσα στα λευκά σου. 

#5. Ballet flats με αγκράφα και skinny jeans; Η απάντηση είναι ναι! Για να απογειώσεις το outift φόρεσε το με top σε preppy στυλ. 

#6. Η Τζίνα Σμαριανάκη μας προτείνει να συνδυάσουμε το ανοιχτόχρωμο skinny jeans μας, με λευκό μεσάτο πουκάμισο, animal print γόβες και ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους για να πετύχουμε την απόλυτα διαχρονική 70s εμφάνιση. Υ.Γ.: Ένα δερμάτινο καφέ πανωφόρι θα ήταν ονειρικό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina (@gina_smarianaki)

#7. Εννοείται πως με skinny jeans, sneakers και leather tote bag, δεν έχασε κανείς. 

Πηγή: Savoir Ville