Κλείσιμο

Pharrell Williams: Έκανε το ντεμπούτο του στον Louis Vuitton με ένα εντυπωσιακό σόου στο Παρίσι (video)

Διαδέχθηκε τον Virgil Abloh ως διευθυντής δημιουργικού για τις ανδρικές κολεξιόν του οίκου

Σε μια φωτισμένη Pont Neuf, τη γέφυρα που στο Παρίσι ενώνει εδώ και 445 χρόνια τις όχθες του Σηκουάνα, παρουσίασε ο Pharrell Williams την πρώτη ανδρική κολεξιόν του για τον Louis Vuitton, έχοντας διαδεχθεί τον Virgil Abloh ως διευθυντής δημιουργικού για τις ανδρικές κολεξιόν του οίκου.

Ηχηρή ήταν η δήλωση την οποία έκανε με την SS24 ο βραβευμένος με Grammy μουσικός: η κολεξιόν ήταν λουσμένη με παιγνιώδη μπατίκ, τονίζοντας καμουφλάζ με σχέδιο σκακιέρας και πίξελ. Για το ντεφιλέ, το μπατίκ Damier του Louis Vuitton έγινε ένα κιτρινόασπρο σχέδιο σκακιέρας που ως τάπητας κάλυψε την εμβληματική γέφυρα του Παρισιού. Στο πίσω μέρος του σκηνικού, μια χορωδία γκόσπελ τραγουδούσε «joy» κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. 

Ακόμη και η λέξη «Vuitton» έχει μια νέα εμφάνιση καθώς ο Williams κάνει πιο μεγάλο το μέγεθος της γραμματοσειράς, την ενθυλακώνει σε ένα πλέγμα και την τυπώνει πάνω σε ένα κίτρινο και καφέ φαρδύ τοπ. Ο ίδιος φορούσε τη δική του με πίξελ στολή καμουφλάζ - ή, «Damoflage» - αναφερόμενος έμμεσα στο μείγμα ύφους στο οποίο στοχεύει για τον οίκο μόδας και τη σχεδιαστική κληρονομιά του Louis Vuitton. 

Πέντε μέρες πριν από το show με το οποίο έκανε το ντεμπούτο του, ο Pharell Williams έδωσε στη δημοσιότητα μια αυτοπροσωπογραφία στην οποία στέκεται δίπλα σε μια γιγαντιαία αφίσα του Louis Vuitton. Σε αυτήν η Rihanna είχε ποζάρει για τη διαφημιστική καμπάνια της σεζόν κρατώντας όλο χρώμα τσάντες Speedy με το μονόγραμμα LV. Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση του show, έδωσε στους θεατές ως teaser ένα βιντεοκλίπ στο οποίο ο ίδιος περπατά κοντά στον χώρος της εκδήλωσης, με σάουντρακ μια χορωδία να τραγουδά «joy». Κατά τα φαινόμενα υπαινισσόταν ότι σκόπευε να φέρει την επίδραση της μουσικής στο ντεμπούτο του, κάτι το οποίο υπογραμμίστηκε με το ότι χάρισε στο κοινό afterparty τραγουδιστική περφόρμανς μαζί με τον Jay-Z. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JJ Lin (@jjlin)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: μόδα