Κλείσιμο

Το οversized πουκάμισο λειτουργεί καλύτερα από πολλά άλλα basic κομμάτια

Οι Kendall Jenner και Rosie Huntington-Whiteley εμφανίστηκαν πρόσφατα με λευκό oversized πουκάμισο, μπεζ The Row παντελόνι και λευκό t-shirt και τα debates για το ποια το φόρεσε καλύτερα πήραν φωτιά.

Τα απαλά, βαμβακερά, oversized πουκάμισα -είναι το trend du jour αυτό το καλοκαίρι και το κοινό της μόδας δεν φαίνεται να τα χορταίνει αφού μάλλον η ίδια τάση θα επικρατήσει μέχρι και το τέλος του φθινοπώρου που το λευκό πουκάμισο θα αντικαταστήσει το ελαφρύ πανωφόρι που θα χρειάζεται τότε.

Oι περισσότερες street style εικόνες του 2021 δεν θέλουν το πουκάμισο φορεμένο με τον κλασικό τρόπο αλλά μαζί με παντελόνι, tank φανελάκι ή t shirt. Oι αποχρώσεις όπως φαίνεται δεν μένουν στο διαχρονικό λευκό αλλά μπορείς να πειραματιστείς με γαλάζιο, μπεζ και έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί ή έντονο ροζ.

Όσο ακόμα οι θερμοκρασίες είναι υψηλές εσύ μπορείς να το φορέσεις με shorts, το μαγιώ σου, το παντελόνι σου ή με ένα mini, midi, maxi φόρεμα. Γενικά μπορείς το φορέσεις παντού και με τους περισσότερους συνδυασμούς.

Διαβάστε ακόμη

Οι προβλέψεις των ζωδίων για τον Αύγουστο και οι sos ημερομηνίες

Τα 5 συχνότερα λάθη που κάνεις στον καθαρισμό τoυ προσώπου σου

Πηγή: Savoirville
TAGS: μόδα