Η Iman κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα-Μια ωδή στον David Bowie

Το supermodel και με έντονη ανθρωπιστική δράση Ιμάν κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα, μια ωδή στον εκλιπόντα σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπόουι και την παραμυθένια σχέση τους.

Το άρωμα «Love Memoir» είναι φόρος τιμής στον 24ετή γάμο της με τον θρύλο της ροκ, τόσο όσον αφορά την έννοια και όσο και τη σύνθεσή του.

Οι νότες είναι μία γιορτή των αναμνήσεων της με τον Μπόουι, με βετιβέρια, την οποία φορούσε την ημέρα που συναντήθηκαν και περγαμόντο και βατόμουρο και φέρνει στο νου την ύπαιθρο της Φλωρεντίας όπου παντρεύτηκαν και τριαντάφυλλο, ένα νεύμα στη βρετανική του κληρονομιά.

Το μπουκάλι θυμίζει επίσης ιδιαίτερες στιγμές που πέρασαν μαζί. Το γυαλί σε χρώμα ήλεκτρου έχει το σχήμα πετρών σε στοίβα, που χρησιμοποιούνται από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα, οι οποίες παραμένουν στον κήπο τους στη Νέα Υόρκη.

«Ο Ντέιβιντ είναι στις καρδιές και στο μυαλό όλων μας σε καθημερινή βάση» τόνισε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar αναφερόμενη στην οικογένειά της η Ιμάν.

Για τον θάνατό του από καρκίνο του ήπατος πριν από πέντε χρόνια, τον οποίο περιγράφει ως «την πιο θλιβερή στιγμή» η Ιμάν είπε ότι την παρηγορεί η αίσθηση ότι είναι ακόμα μαζί της. «Κρύβεται σε κοινή θέα. Οι θαυμαστές του είναι ακόμα τριγύρω, η μουσική του είναι ακόμα επίκαιρη». Τώρα, με το «Love Memoir» η παρουσία του –και η αιώνια αγάπη τους– απαθανατίζεται με άλλον τρόπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: άρωμα