Η αλυσίδα καταστημάτων «Hooters» έχει πει ότι θα επιτρέψει στους υπαλλήλους να «επιλέξουν» ποια στολή επιθυμούν να φορέσουν αφού οι γυναίκες υπάλληλοι επέκριναν το νέο σορτς της αλυσίδας και τα συνέκριναν με «εσώρουχα».

Το εστιατόριο, το οποίο είναι διαβόητο για τις σφιχτές στολές που φορούν οι γυναίκες εργαζόμενες, γνωστές ως «Hooters Girls», αποκάλυψε το νέο του σορτς αυτόν τον μήνα, σε βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο TikTok.

Από τότε που κυκλοφόρησαν το πιο κοντό σορτς, οι υπάλληλοι της Hooters τάχθηκαν κατά της νέας στολής, με αρκετές γυναίκες -μέλη του προσωπικού - να καταφεύγουν στο TikTok για να μοιραστούν τις ανησυχίες τους για το μήκος των νέων σορτς.

Σε ένα viral βίντεο του TikTok που προβλήθηκε περισσότερες από 13,5 εκατομμύρια φορές, μια γυναίκα που ακούει το όνομα χρήστη @sick.abt.it κράτησε τα νέα σορτς και τα συνέκρινε με την παλιά στολή Hooters, πριν γράψει στη λεζάντα: «Αγαπώ τη δουλειά μου αλλά δεν μου αρέσει να φοράω αδιάβροχα στη δουλειά ».

 

 

@sick.abt.it

love my job but dont love wearing undies to work ☠️ #hootersgirl @Kirsten :)

♬ Jenna_Did_it - Chy

 

 

Ένας άλλος χρήστης του TikTok είπε: «Soooo Hooters πήραν νέα κιλότα. Σορτς εννοώ».

 

 

@carrlee.j

#hooters #hooterstiktok #hootersgirls #fyp #OneSliceChallenge

♬ MONEY - 리사 (LISA)

 

Το Σάββατο, η Hooters of America ήρθε αντιμέτωπη με περισσότερες αντιδράσεις και ανακοίνωσε μέσω δήλωσης στο Insider ότι τα Hooters Girls θα μπορούν να καθορίσουν με βάση το «στιλ του σώματος και την προσωπική τους εικόνα» ποιο στυλ σορτς επιθυμούν φορούν.

«Καθώς συνεχίζουμε να ακούμε και να ενημερώνουμε την εικόνα των Hooters Girls, διευκρινίζουμε ότι έχουν την επιλογή να επιλέξουν από τις παραδοσιακές στολές ή τις νέες», είπε ο εκπρόσωπος. «Μπορούν να καθορίσουν ποιο στυλ σορτς ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του σώματός τους και στην προσωπική τους εικόνα».

 

 

 

@gracie.herrick

oop #fyp #hooters

♬ naughty wackus bonkus - king of bling

 

Στη δήλωση, ο εκπρόσωπος αναγνώρισε επίσης ότι τα σορτς ήταν "αποτέλεσμα συνεργασίας με τα Hooters Girls και φοριούνται εδώ και μήνες σε πολλές αγορές του Τέξας με συντριπτικά θετικά σχόλια".

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η εταιρεία εκτιμά τα σχόλια, "θετικά και αρνητικά", που έχει λάβει "σχετικά με μια πιο προσαρμοστική και περιεκτική πολιτική εικόνας για τατουάζ, κοσμήματα, νύχια, χτενίσματα καθώς και νέες ομοιόμορφες επιλογές - για να συμπεριλάβει νέα κορυφαία στυλ , σορτς και κάλτσες ».

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο job-applications.com, η «διάσημη στολή Hooters» περιλαμβάνει λευκή φούστα, κοντό πορτοκαλί σορτς, καλσόν, αθλητικά παπούτσια, λευκές κάλτσες και μακιγιάζ, ενώ η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι δεν επιτρέπονται τρυπήματα εκτός από σκουλαρίκια και τα τατουάζ πρέπει να καλύπτονται.

Ο εκπρόσωπος της Hooters είπε ακόμα ότι η εταιρεία σχεδιάζει να συνεχίσει να συνεργάζεται με τα Hooters Girls σε «μελλοντικά είδη ένδυσης και αξεσουάρ», προσθέτοντας ότι η εταιρεία συνεργάζεται ώστε να ενημερώνει την εικόνα των πρεσβευτών της μάρκας μας και να τους ενδυναμώνει για να νιώσουν όσο καλύτερα μπορούν στη δουλειά τους ».

Πηγή: Independent

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις