Πέσιτς: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Περίλυπος ο Σβέτισλαβ Πέσιτς για τον αποκλεισμό της Σερβίας από την Ιταλία.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες για τον αποκλεισμό της Σερβίας στους «16» του Ευρωμπάσκετ από την Ιταλία.
«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αξίζουν τη νίκη και τον σεβασμό μας. Έπαιξαν όπως τους επιτρέψαμε και έκαναν σπουδαία εμφάνιση. Σωματικά ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από μας. Εμείς δεν βάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν η έλλειψη συνέπειας στην άμυνα. Δεν καταφέραμε ποτέ να βγάλουμε τρεις σερί καλές άμυνες για να βρούμε ρυθμό και έτσι οι Ιταλοί έχτισαν ψυχολογία και έβαλαν τρίποντα», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.
«Είχαμε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία. Φτάσαμε εδώ με έντεκα παίκτες, τον Μιλουτίνοφ και τον Μαρίνκοβιτς ανέτοιμους. Αν ήμασταν καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε παρουσιαστεί τόσο καλοί όσο στα ματς με την Τουρκία και την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όταν χάνεις έτσι, όλοι είναι απογοητευμένοι. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, που είναι εδώ και που λείπουν. Χάσαμε όμως ένα παιχνίδι. Θέλαμε ένα μετάλλιο, αλλά για να τα καταφέρεις χρειάζεται να είσαι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr