Κράξιμο Νούρκιτς στην ομοσπονδία της Βοσνίας: «Τέσσερις παίκτες σε ένα κρεβάτι!»

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς άσκησε σκληρή κριτική στην ομοσπονδία της Βοσνίας.

Η περιπέτεια της Βοσνίας στο Ευρωμπάσκετ ολοκληρώθηκε μετά τη χθεσινή ήττα από τη Λιθουανία και ο Γιουσούφ Νούρκιτς απασφάλισε για τις συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν τα μέλη της αποστολής.

Η εθνική ομάδα της χώρας κινδύνεψε να μην πάει καν στην Κολωνία λόγω οικονομικών προβλημάτων της ομοσπονδίας, ενώ η αποστολή ταξίδεψε στην οικονομική θέση. Ο σέντερ των Μπλέιζερς φαίνεται ότι προθυμοποιήθηκε ακόμη και να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομοσπονδία για να λύσει τα προβλήματα.

«Είμαι περήφανος για όλα τα μέλη της ομάδας. Με όσες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε, αυτό που κάναμε ήταν εντυπωσιακό. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και η πατρίδα μας μπορεί να είναι περήφανη. Όλα αρχίζουν από την ομοσπονδία. Έχουμε διοίκηση; Μας παίρνουν προπονητή δέκα μέρες πριν; Χρειάζονται πολλά από πριν, το αθλητικό κομμάτι είναι το εύκολο. Δώστε μου τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τον διευθυντή, το ΔΣ και δεν θα έχουμε ποτέ θέματα με προετοιμασία, ξενοδοχεία ή φαγητό. Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εγώ είμαι έτοιμος να τα αναλάβω όλα. Ποιο είναι το νόημα όταν τέσσερις παίκτες κοιμούνται σε ένα κρεβάτι; Αν δεν λύνουμε βασικά πράγματα; Η εθνική ομάδα είναι πάνω από όλα και πρέπει να δίνουμε στους αθλητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά δεν θα προοδεύσουμε πραγματικά αν δεν λύσουμε κάποια ζητήματα», τόνισε ο σέντερ των Μπλέιζερς.

Πηγή: sport-fm.gr