«Ανακύκλωσε! Κάν’ το τρόπο ζωής», Πέμπτη 31 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη

Με σύνθημα:

«Ανακύκλωσε! Κάν’ το τρόπο ζωής», διοργανώνουμε δράση ανακύκλωσης, την Πέμπτη 31 Μαρτίου, από τις 5 και μισή το απόγευμα μέχρι τις 8 και μισή το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη, στον Κήπο της Μουσικής, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, πλησίον του Μεγάρου Μουσικής. 

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα «η ανακύκλωση είναι μόδα»  που διοργανώνεται στον Δήμο Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό της πόλης στο θέμα της Ανακύκλωσης.

Στο σημείο συνάντησης, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, θα ενημερώσει το κοινό για τη διαδικασία και τον σωστό τρόπο συμμετοχής στην ανακύκλωση συσκευασιών από χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους» και θα διανείμει ενημερωτικό υλικό. Ακόμα, ειδικά για το γυαλί, θα ενημερωθούν οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεών τους από τον μπλε κώδωνα. 

Στον χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, θα μπουν στην κλήρωση για δύο ποδήλατα.

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ καθώς και το SKAI.gr, μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση συσκευασιών, για να κινητοποιηθούμε, να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση στη ζωή μας.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ !

ΚΑΝ΄ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Πηγή: skai.gr