Κλείσιμο

Αναδάσωση στην Πεντέλη

Σήμερα Κυριακή ο Σκάι σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής διοργανώνουν δεντροφύτευση σε περιοχή του Πεντελικού πίσω από το ΠΙΠΚΑ Πεντέλης.

Θα φυτευτούν 10.000 νέα φυτά και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή εθελοντικοί φορείς, σχολεία και οργανώσεις από την Πεντέλη, το Μαρούσι, την Κηφισιά και άλλους δήμους της Βορειανατολικής Αττικής.

Σημείο συνάντησης: O χώρος πίσω από το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, ώρα 10 το πρωί.

Όσοι εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους, μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας που θα αναχωρούν στις 9:30 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).

Οι εθελοντές, επίσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αστικό λεωφορείο 446, το οποίο ξεκινάει από το σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μαρούσι και περνά έξω από το σημείο συνάντησης.

Συμμετέχοντες Σύλλογοι:

1ο σύστημα προσκόπων Αμαρουσίου, εθελοντική ομάδα δήμου Διονύσου, εθελοντές δήμου Αμαρουσίου, σύλλογος προστασίας Πεντελικού, ομοσπονδία Θηροφυλακής, σύλλογος προστασίας περιβάλλοντος Κηφισιάς, πειραματικό σχολείο Αμαρουσίου, εθελοντές προστασίας ανάπλασης Πεντελικού, σύλλογος προστασίας Γαλατσίου, σύλλογος Ναξιωτών Γαλατσίου, σύλλογος προστασίας Νταού Πεντέλης, ένωση εθελοντών Νέας Μάκρης, εχω. σύλλογος περιβαντολλογικός Εύξεινου Πόντου, εχω. σύλλογος Ανθούσας, σύλλογος αναβάτων μοτοσυκλετιστων Εnduro, εχω. σύλλογος γαλήνης Ατλάντις, εχω. εκπολιτ. σύλλογος Δωδώνη,  εχω. εκπολιτ. σύλλογος Νηρέα, εχω. σύλλογος λοφού Νύμφων, εχω. σύλλογος Πευκόφυτου

Πηγή: skai.gr