Κλείσιμο

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου

Ξεκινάει μία εβδομάδα από τις πιο έντονες που θα ζήσουμε! Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κάνουν ένα υπέροχο τρίο μεταξύ τους, άρα φανταστείτε τι χαμός έχει να γίνει σε μία τέτοια κατάσταση. Ο Ήλιος που είναι και από τους πιο σημαντικούς πλανήτες, θα συναντηθεί με τον Δία, που θα μας φέρει εξαιρετικά τυχερές καταστάσεις, ιδίως για τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) αλλά και για τα μεταβλητά (Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους).

Επίσης ο Ήλιος θα συναντηθεί και με τον Oυρανό, που σε κάποιους θα φέρει ξαφνικά γυρίσματα της τύχης. Ένας μικρός αστρολογικός χαμός γίνεται λοιπόν στον ουράνιο θόλο και εμείς είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την ενέργειά του.

Ελπίζω να θυμάστε όλοι ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας.

Κριός

Είναι η τελευταία εβδομάδα που θα μιλήσω για τα επαγγελματικά σας και τις αλλαγές που έχετε σε αυτόν τον τομέα. Στις 3 Μαρτίου, τρεις πλανήτες θα συναντηθούν και θα είναι το αποκορύφωμα όλων των εξελίξεων. Δεν μπορώ να πω ότι θα το βιώσετε εύκολα, καθώς ο τρόπος που συναντιούνται σας φέρνει το συναίσθημα της ευθιξίας και της απογοήτευσης. Καλό θα ήταν να μη λειτουργήσετε απερίσκεπτα και βιαστικά, γιατί δε θα κερδίσετε κάτι. Είναι μία εβδομάδα που μπορούν να βγουν αποκαλύψεις σε θέματα εργασίας και εσείς θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι γιατί παίζεται η φήμη σας.

Προσέξτε, σας παρακαλώ, πώς θα χειριστείτε τον λόγο, γραπτό και προφορικό, διότι οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών. Θα υπάρχει πολύ πάθος από μέρους σας για να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας και κάποιοι μπορεί να παρερμηνεύσουν αυτό το πάθος. Είναι μία εβδομάδα, λοιπόν, κάθαρσης και αποκαλύψεων μετά από καιρό. Είναι η στιγμή που σας έλεγα τόσον καιρό ότι τα πράγματα αλλάζουν για την καριέρα σας και το κοινωνικό σας status.

Μία τέτοια, απλή και εμφανής αλλαγή παραδείγματος χάριν, είναι η αλλαγή του status στο Facebook από ελεύθερος, σε δεσμευμένος. Αυτό είναι μία αλλαγή για το πώς σας βλέπει η κοινωνία. Θα επηρεαστούν, κατά κύριο λόγο, τα Κριάρια που είναι γεννημένοι από τις 16 έως τις 18 Απριλίου.

Ταύρος

Αυτή η τριπλή συνάντηση, που είναι και το αποκορύφωμα της εβδομάδας, για εσάς γίνεται με εύκολο και ευνοϊκό τρόπο. Γίνεται στον οίκο που έχει να κάνει με την πνευματική γνώση, τα ταξίδια και τους ανθρώπους από το εξωτερικό, της εύρεσης νοήματος της ζωής και της φιλοσοφίας.

Πρακτικά λοιπόν, αυτό για εσάς σημαίνει πώς ό,τι γεγονότα είχατε σε σχέση με τους προαναφερόμενους τομείς έρχονται στο αποκορύφωμά τους, παίρνουν την τελική τους μορφή και εσείς είστε έτοιμοι να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Είναι μία εβδομάδα που, λόγω των γεγονότων, μπορεί να αλλάξετε την πνευματική και τη φιλοσοφική σας άποψη για τη ζωή. Για κάποιους, όλες αυτές οι αλλαγές μπορεί να προέλθουν και από ένα ταξίδι που θα κάνουν. Αν είχατε την επιθυμία να μάθετε μία ξένη γλώσσα ή να πάρετε πληροφορίες για έναν άλλο πολιτισμό, τώρα το σύμπαν θα σας το φέρει μπροστά σας.

Ένα μικρό μπλοκάρισμα υπάρχει μόνο στα επαγγελματικά σας, οπότε δώστε και εκεί λίγο την προσοχή σας, καθώς τα πράγματα δε φαίνεται να προχωράνε. Τέλος, να σας πω ότι είναι μία εβδομάδα όπου σημαντικά γεγονότα θα συμβούν και στον οίκο των φίλων σας και τυχόν ομάδες που μπορεί να ανήκετε.

Δίδυμοι

Ευνοϊκή μπορώ να πω πως είναι και για εσάς αυτή η εβδομάδα, καθώς το αποκορύφωμά της έχει να κάνει με χρήματα που δεν είναι δικά σας, αλλά άλλων. Οτιδήποτε διαδικασίες είχατε σε εκκρεμότητα που έχουν να κάνουν με χρήματα που σας χρωστάνε, ένα δάνειο που είναι στα σκαριά και περιμένει έγκριση ή μία διατροφή που περιμένετε να λάβετε, έρχονται όλα αυτά τώρα στο φως, ολοκληρώνονται και αποκαλύπτονται.

Ένα άλλο θέμα που, και αυτό βγαίνει στο φως, είναι η ψυχολογία σας. Κάποιοι από εσάς, μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα να ήσασταν λίγο στα σκοτάδια, τώρα λοιπόν τελειώνει όλο αυτό και βγαίνετε στο φως ανανεωμένοι, χωρίς φόβους και εφιάλτες του παρελθόντος. Επίσης, είναι μία εβδομάδα που ευνοείται αφάνταστα στον επαγγελματικό τομέα, οπότε σας προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνετε ό,τι κινήσεις θέλετε για να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας.

Καρκίνος

Ήγγικεν η ώρα για την απόλυτη αλήθεια και κάθαρση στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Επιτέλους, μετά από τόσον καιρό θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε αυτόν τον τομέα και θα μπορέσουμε να πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις.

Είμαι σίγουρος ότι κάτι δυνατό και καλό έρχεται για τους τελευταίους ελεύθερους που έχουμε απομείνει. Αυτή η γνωριμία ή συνεργασία που σας λέω, θα έρθει με δυναμικό τρόπο, καθώς αυτοί οι τρεις πλανήτες που το προκαλούν βρίσκονται ακριβώς απέναντι από εμάς. Αυτό, μπορεί να δημιουργήσει μία ένταση και αντιπαράθεση αλλά, μετά βεβαιότητας σας λέω ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό! Ξεκινήστε αυτή την καινούργια γνωριμία με καθαρές προθέσεις και να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα σας ανταμείψει.

Όλα αυτά τα γεγονότα που περιγράφω, μπορεί να λειτουργήσουν και από την αντίθετη πλευρά – αν είστε δεσμευμένοι δηλαδή, να επέλθει κάθαρση και το ξεκαθάρισμα για αυτήν τη σχέση. Οπότε μιλάμε για χωρισμό ή διάλυση συνεργασίας. Θα επηρεαστούν περισσότερο όσοι είναι γεννημένοι από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου.

Λέων

Επιτέλους τέλος σε αυτήν την έντονη καθημερινότητα που είχατε τόσους μήνες. Τέλος και σε όλους τους πολέμους που μπορεί να είχατε με συνεργάτες από τη δουλειά σας. Αποκάλυψη και ξεκαθάρισμα, επίσης, σε τυχόν θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούσαν. Είναι μία εβδομάδα που θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μία καινούργια διατροφή που θα κάνει καλό στην υγεία και το σώμα σας. Επίσης, θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα καθημερινών συνηθειών που είχατε τόσον καιρό και σας ταλαιπωρούσαν, που σαν αποτέλεσμα είχαν να νιώθετε σωματικά ασθενής.

Το μόνο που θα χρειαστεί την προσοχή σας, είναι το να μην κολλήσει το μυαλό σας και βγει η ισχυρογνωμοσύνη απέναντι σε κάποιον σημαντικό συνεργάτη ή την σχέση που διατηρείτε αυτό το διάστημα. Μία πόλωση μπορεί να σας δημιουργηθεί και να επέλθουν παρεξηγήσεις. Δεν τα χρειάζεστε αυτά, οπότε τώρα που έχετε τη γνώση, κάντε ό,τι μπορείτε και προσπαθήστε να το αποφύγετε.

Παρθένος

Και για εσάς είναι ευνοϊκή αυτή η εβδομάδα, ιδίως για όσους είναι γεννημένοι από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Ήρθε η ώρα για κάποιους από εσάς να βρείτε ένα καινούργιο χόμπι, έτσι ώστε να εκφράσετε τον εαυτό σας πιο ελεύθερα και αληθινά, κάνοντας αυτό που λαχταράει η καρδιά σας σαν μικρό παιδί. Επίσης, ο Οίκος που θα επέλθει ξεκαθάρισμα είναι ο τομέας του φλερτ και του έρωτα.

Κάτι κάνετε εσείς τόσον καιρό σε αυτό τον τομέα και αυτή η εβδομάδα είναι που θα ξεδιαλύνει επιτέλους το τοπίο, από όλους τους μνηστήρες που έχουν κάνει κατάληψη στο ανάκτορό σας, εμφανίζοντας μπροστά σας τον έναν και μοναδικό. Λογικά θα ‘ναι ο Οδυσσέας, γιατί αυτόν ήθελε ο Όμηρος για σύντροφο της ζωής σας.

Εμπιστευτείτε το σύμπαν και ο άνθρωπος που θα επιλέξετε, να είστε σίγουροι ότι θα είναι ο καταλληλότερος. Μην ξεχνάτε την υπέρμετρη εύνοια που σας φέρνει ο Δίας από τον Οίκο των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σας. Τέλος, για κάποιους μπορεί να έρθει και κάποια εγκυμοσύνη, καθώς ευνοείστε και σε θέματα παιδιών.

Ζυγός

Είναι μία εβδομάδα που δε θα σας αφήσει αδιάφορους. Αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα έρχονται στο θέμα σπιτιού, με την ευρύτερη έννοια. Είτε με άτομα της οικογένειάς σας, είτε με θέματα που αφορούν το ίδιο το οίκημα. Αν ήσασταν σε οποιαδήποτε φάση αλλαγής, τώρα ολοκληρώνεται και βλέπετε τα

αποτελέσματα. Πολύ πιθανόν τα πράγματα να γίνουν ακραία αλλά δεν είναι κάτι προσωπικό, μην αγχώνεστε, το σύμπαν το ζητάει. Για καλό γίνονται όλα, οπότε είναι μία ευκαιρία να απαλλαγείτε και από φαντάσματα του παρελθόντος, όπως τις δύσκολες σχέσεις που μπορεί ναι είχατε με μέλη της οικογένειάς σας. Ψυχραιμία θα χρειαστεί να έχετε και μεθοδικότητα, και να είστε σίγουροι ότι όλα θα λυθούν προς όφελός σας. Τα γεγονότα θα επηρεάσουν κυρίως όσους είναι γεννημένοι από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Διαλευκάνσεις και ξεκαθαρίσματα έρχονται στον Οίκο που έχει να κάνει με τη γειτονιά, τα αδέλφια και τα ξαδέλφια, τις μετακινήσεις, τα έγγραφα και ό,τι έχει να κάνει με θέματα επικοινωνίας. Αν τόσο καιρό ήσασταν στο μεταίχμιο «αγοράζω-δεν αγοράζω laptop ή κινητό», τώρα θα μπορέσετε να αποφασίσετε. Αν είχατε θέματα επικοινωνίας και τσακωμούς με τα αδέλφια σας, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να τα βρείτε και να τα λύσετε.

Είναι γνωστό ότι κάποιες φορές το μυαλό σας, μπορεί να είναι επίμονο και διερευνητικό. Δώστε προσοχή σάς παρακαλώ, γιατί αυτήν την εβδομάδα μπορεί να γίνει πολύ πιο έντονο και να σας προκαλέσει προβλήματα. Αν είστε ερευνητής, σίγουρα θα σας κάνει καλό γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις τη θέλουμε την πόλωση και το κόλλημα του μυαλού μέχρι να βρούμε τη λύση, αν όχι, τίποτα καλό δε βγαίνει από αυτήν την τακτική. Προσπαθήστε να το ελαττώσετε όσο μπορείτε!

Τοξότης

Εδώ και αρκετό καιρό, σας έλεγα για τα οικονομικά σας. Ε, ό,τι πήρατε, πήρατε! Είναι η τελευταία εβδομάδα για να μπορέσετε να βγάλετε το κατιτίς παραπάνω και να σας ευνοεί το σύμπαν. Μιλάω πάντα για την εξαιρετική εύνοια που είχατε τους τελευταίους μήνες. Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δε γίνεται να κρατήσει για πάντα – έχουν και άλλοι σειρά! Εκμεταλλευτείτε την κάθαρση που γίνεται στον οικονομικό σας τομέα και, είναι πολύ πιθανό, δουλειά που κάνατε παλιότερα και δεν σας επέφερε χρήματα, πλέον να λειτουργήσει με τον αντίθετο τρόπο και κάτι να βγάλετε.

Επίσης, είναι μία εβδομάδα που θα μπορέσετε να αναμοχλεύσετε τις ηθικές αξίες, το ποσό αξίζετε ως άνθρωποι και πόσο δυνατό είναι το σύστημα αξιών σας. Για θετικά σας τα λέω όλα αυτά, οπότε μην τα βλέπετε αρνητικά. Είναι μία ευκαιρία επίσης, αν θέλετε, να βάλετε νέα οικονομικά πλάνα στη ζωή σας έτσι ώστε να είναι πιο προσοδοφόρα στο μέλλον.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα του μεγάλου Βαλαώρα. Ο Άρης και η Αφροδίτη έκατσαν πάρα πολύ καιρό στο ζώδιό σας και είμαι σίγουρος ότι σας έχει αλλάξει ριζικά. Είναι η τελευταία φορά που αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται στο ζώδιό σας μαζί με τον Πλούτωνα. Η απόλυτη κάθαρση και ανανέωση, επιτέλους, φτάνει στο τέλος της. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς

έχετε ομορφύνει και οι γύρω σάς θαυμάζουν. Τελευταία ευκαιρία λοιπόν, για όσους θέλετε να κάνετε ένα ρεκτιφιέ στον εαυτό σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας, εσωτερικά και εξωτερικά. Είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να νιώσετε πιο δυνατοί, πιο ισχυροί και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πατήστε πόδι, δείξτε τι αξίζετε και να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε. Για όσους δεν έχετε δει κάποιες από αυτές τις αλλαγές, είμαι σίγουρος ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική, τολμήστε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας και δε θα χάσετε.

Υδροχόος

Για εσάς Υδροχάοι μου (και δεν το γράφω τυχαία έτσι), η κάθαρση και η αποκάλυψη έρχεται στον ψυχικό σας κόσμο. Τέλος στα ψυχολογικά που σας βασάνιζαν τόσον καιρό και σας έριχναν. Ήρθε η ώρα να πάρετε τις αποφάσεις σας, για να βγείτε ανανεωμένοι και φρέσκοι από όλη αυτήν τη βαθιά ριζική αλλαγή που περάσατε τόσους μήνες. Μην τρομάξετε με τις αποφάσεις που μπορεί να πάρετε, γιατί μόνο νέα ματιά και απελευθέρωση θα σας προσφέρουν.

Είναι η τελευταία εβδομάδα που νιώθετε πιεσμένοι, διότι από την επομένη θα αρχίσετε να βγαίνετε και να λάμπετε καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη μπαίνουν στο ζώδιό σας, και αυτό, μόνο καλό μπορεί να είναι! Κάντε μία τελευταία προσπάθεια να βρείτε το αγκάθι της ψυχής σας και να το βγάλετε. Σας τα λέω αυτά, διότι αυτά ζήταγαν οι πλανήτες τόσον καιρό από εσάς. Φανταστείτε αυτήν την εβδομάδα σαν την τελευταία της Περσεφόνης στον κάτω κόσμο, που ετοιμάζεται να ανέβει στον επάνω για να φέρει την άνοιξη – έτσι είστε και εσείς αυτή την περίοδο! Έτοιμοι να βγείτε μπροστά και να λάμψετε!

Ιχθείς

Ευνοημένα μου ψαράκια, για εσάς αυτή η τριπλή συνάντηση Άρη – Αφροδίτης – Πλούτωνα γίνεται στον οίκο των φίλων και των ομοϊδεατών. Άρα, πρακτικά, είναι πολύ πιθανό νέοι φίλοι να έρθουν στη ζωή σας ή να βγει η αλήθεια για αυτούς που είχατε. Μη στεναχωρηθείτε αν κάποιοι από αυτούς φύγουν από τη ζωή σας, όσο σκληρό και αν ακούγεται, γιατί αυτό σημαίνει ότι απλώς έκαναν τον κύκλο τους και δε χρειάζονται άλλο.

Αν ανήκετε σε κάποια κοινωνική ομάδα, αλήθειες μπορεί να μάθετε μέσα από αυτόν τον χώρο, αν πάλι δεν ανήκετε, μήπως ήρθε η ώρα να μπείτε γιατί μέσα από αυτό μπορεί να βρείτε και πολλές ευκαιρίες; Ακολουθήστε το ένστικτο σας, γιατί είστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με το σύμπαν και μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγείτε. Μην ξεχνάτε πόσο ευνοημένοι είστε, όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά γενικότερα αυτό το διάστημα, καθώς ο Δίας βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σας και σας διευκολύνει σε όλα, ιδίως στην προώθηση του εαυτού σας.

Διαβάστε επίσης: 

H άνοδος και η πτώση των οξέων απολέπισης στην περιποίηση της επιδερμίδας

Τα 5 curve brands που μπορείς να βρεις στο ASOS
 

Πηγή: savoirville