Κλείσιμο

Χόλιντεϊ Γκρέιντζερ: «Είμαι πολύ κότα για να μιλήσω για τις εμπειρίες μου στο #MeToo»  

Η νεαρή ηθοποιός ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που σημειώθηκαν στο χώρο του θεάματος τα τελευταία χρόνια με την εμφάνιση του κινήματος του #MeToo.

   Η Χόλιντεϊ Γκρέιντζερ (Holliday Grainger) με αφορμή την έναρξη της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «The Capture» μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Ιndependent για την έως τώρα καριέρα της, τους ρόλους και τις δυσκολίες που συνάντησε.

   Η νεαρή ηθοποιός ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που σημειώθηκαν στο χώρο του θεάματος τα τελευταία χρόνια με την εμφάνιση του κινήματος του #MeToo. «Ήμουν πάντα πολύ δυνατή και σίγουρη για το ό,τι γνωρίζω για το τι είναι σωστό και τι λάθος, έτσι δεν φοβόμουν να ξεκαθαρίσω τα πράγματα όταν αυτά ήταν λάθος... Το #MeToo με έκανε να σκεφτώ την ευρύτερη εικόνα και πόσο πραγματικά ήμουν υπεύθυνη για την ομαλοποίηση των πραγμάτων. Νομίζω ότι ως νέα γυναίκα, δεν μπορείς να αναλάβεις αυτή την ευθύνη. Δεν είσαι εσύ αυτή που πρέπει να το αλλάξεις. Αλλά το κάνεις, γιατί στην πραγματικότητα, κανείς δεν πρόκειται να το αλλάξει για σένα», λέει η Γκρέιντζερ.

   Στη συνέντευξη παραδέχτηκε ότι και η ίδια είχε τις δικές της εμπειρίες, ωστόσο δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να τις ομολογήσει ποτέ. «Θεέ μου, όχι! Φυσικά και όχι! Σέβομαι πραγματικά όλους όσοι εμφανίστηκαν με τις δικές τους εμπειρίες γιατί δεν θα είχε αντίκτυπο αν δεν το είχαν κάνει όλοι. Αλλά είμαι πολύ κότα για να το κάνω. Δεν θα το έκανα. Δεν μπορώ. Απλώς δεν θέλω την προσοχή πάνω μου».

Πηγή: skai.gr
TAGS: metoo