Χάρι Πότερ: Επανένωση των πρωταγωνιστών 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων της πρώτης ταινίας της σειράς, «Χάρι Πότερ», το αρχικό καστ θα συναντηθεί ξανά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, η Έμα Γουότσον και ο Ρούπερτ Γκριντ, μαζί με άλλα μέλη του καστ των οχτώ ταινιών, θα συναντήσουν τον Αμερικανό σκηνοθέτη Κρις Κολόμπους (Chris Columbus) για να αφηγηθούν τις «μαγικές» ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις ταινίες. Το ειδικό αφιέρωμα του HBO Max με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts», θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2022 και θα περιέχει νέες συνεντεύξεις σε βάθος και συζητήσεις ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

«Το αφιέρωμα προσκαλεί τους θαυμαστές "σε ένα μαγικό ταξίδι" σε μία από τις πιο αγαπημένες κινηματογραφικές σειρές όλων των εποχών», αναφέρει το HBO Max.

Με την συμπλήρωση των 20 χρόνων από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας, «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος», το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ διάρκειας 52 δευτερολέπτων παρουσιάζοντας αποσπάσματα και με την υπόσχεση ότι «το θρυλικό καστ "θα επιστρέψει" εκεί όπου ξεκίνησε η μαγεία.»

Την σκηνοθεσία του σπέσιαλ «επεισοδίου» έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης των δυο πρώτων ταινιών Κρις Κολόμπους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ