Βράβευση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Ιωάννας Μάνδρου από το Ίδρυμα Μπότση

Βράβευση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Ιωάννας Μάνδρου από το Ίδρυμα Μπότση

Βραβεύεται σήμερα, Τετάρτη, από το Ίδρυμα Μπότση η δημοσιογράφος και σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου, η οποία παράλληλα εργάζεται στην εφημερίδα «Καθημερινή» και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3. 

Η Ιωάννα Μάνδρου ξεκίνησε τη δημοσιογραφία από το 1986 και ως σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ανελλιπώς.

Γεννήθηκε στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας, αποφοίτησε με άριστα από τη Νομική Αθηνών και έχει εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση και ηλεκτρονικές εκδόσεις για θέματα δικαιοσύνης, θεσμών και δημόσιας ασφάλειας.

Εχει καλύψει όλα τα μεγάλα γεγονότα στο χώρο της δικαιοσύνης επί 34 ολόκληρα χρόνια, ανάμεσα στα οποία τη δίκη Κοσκωτά, μεγάλα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα, την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», σημαντικά νομοσχέδια, συνταγματικές αναθεωρήσεις και άλλα. 

Έχει εργαστεί για 15 χρόνια στην εφημερίδα «Το Βήμα» (1990-2004), στον τηλεοπτικό σταθμό «Αλφα» (2005-2010). Από το 2009  και έως σήμερα εργάζεται  στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», ενώ από το 2010 και ως σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ως δημοσιογράφος και σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καρριέρας της έχει εργαστεί σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ( Flash, 902, Δίαυλος 10, Κανάλι 1 στον Πειραιά και άλλους καθώς  στις εφημερίδες «Η Πρώτη» , από όπου ξεκίνησε και την καρριέρα της, τον «Ριζοσπάστη» και την «Απογευματινή». 'Εχει μετάσχει σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια,  εισηγούμενη  θεσμικά θέματα και θέματα δικαιοσύνης.

Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Ευθύμιο Ναυρίδη από το 1998. Γνωρίζει αγγλικά και είναι μέλος πολλών πολιτιστικών ιδρυμάτων, ενώ αναπτύσσει έντονη φιλοζωική δράση.

Η απονομή των βραβείων του Ιδρύματος Μπότση, γίνεται σήμερα το απόγευμα στις επτά στο Σαρόγλειο Μέγαρο, Λέσχη Αξιωματικών, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πηγή: skai.gr