Viral: Σχολικό λεωφορείο μόνο για σκύλους - Βάλτε την ζώνη σας!

Ο Αργεντινός Leon Sipes που κάνει βόλτα σκυλιά παρουσιάζει το πρώτο σχολικό λεωφορείο που έχει προσαρμοστεί να μεταφέρει σκύλους με την ονομασία «Το τέρας» όπως φαίνεται στο βίντεο που γυρίστηκε στο Μπουένος Άιρες.

 

 

Κάθε μέρα, ο Leon παίρνει τους τετράποδους πελάτες του από τα σπίτια τους, φροντίζει να επιβιβάζονται όλα με τη ζώνη ασφαλείας τους τα πάει στα πάρκα σκυλιών της πόλης. 

Ο Λεον σκέφτηκε να αγοράσει ένα λεωφορείο και να το προσαρμόσει για να μεταφέρει με ασφάλεια τα σκυλιά που φροντίζει περίπου πριν εδώ και δύο χρόνια, αφού ήθελε να βελτιώσει την ποιότητα εξυπηρέτησης της επιχείρησής του καθώς προσπαθούσε να διαχειριστεί την κατάσταση με μικρότερο αυτοκίνητο Volkswagen Gol, που δεν ήταν κατάλληλο για αυτό. 

Ο περιπατητής σκυλιών εξήγησε ότι αυτού του είδους η μετακίνηση παρέχει άνεση και ασφάλεια στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και κάθε σκύλος έχει το δικό του χώρο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάθε επιβάτης - σκύλος ταξιδεύει με μια ζώνη ασφαλείας.

 "Τα σκυλιά για μένα είναι μεγάλοι σύντροφοι, σπουδαίοι φίλοι, είναι μια αγνή αγάπη. Δεν μιλούν, το δείχνουν σε εσένα και προσπαθώ να τους δώσω λίγο από αυτά που μας δίνουν, ώστε να μπορούν να είναι πιο ευτυχισμένα », δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες του Ruptly TV. 

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο Μπουένος Άιρες, κοιτάξτε τριγύρω! Ποτέ δεν ξέρετε ποιος γούνινος φίλος θα οδηγά στους δρόμους δίπλα σας.

Πηγή: Ruptly tv