ΚΑΙΡΟΣ

Βασιλική Ανδρίτσου: Το πότε αποφασίζει μια γυναίκα να γίνει μητέρα και σε ποια ηλικία είναι θέματα άλλης δεκαετίας…

Όσον αφορά στο κομμάτι της δουλειάς της, όπως αποκάλυψε η ίδια, έθεσε τα όρια της από την πρώτη στιγμή, κάτι που γνώριζαν και οι συνεργάτες της

Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, μετά από αρκετό καιρό αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα και όχι μόνο. 

Όπως εξήγησε η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της, προτίμησε να μείνει κοντά της και η επανεμφάνισή της να γίνεται σταδιακά, για να υπάρχει ποιοτικός χρόνος για την οικογένεια. 

Με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη, γνωρίστηκαν όταν γυριζόταν η σειρά «Το κόκκινο δωμάτιο» κι όπως είπε η ίδια: «Μετά έκανα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Δεν με άγχωσε καθόλου που έμεινα εκτός δουλειάς. Αν δούλευα συνεχώς δεν θα έβλεπα το παιδί μου και εγώ δεν θέλω να μου μεγαλώσουν το παιδί άλλοι. Ήταν πάρα πολύ καλή η εγκυμοσύνη μου, την απόλαυσα. Ενώ πίστευα πάντα ότι θα κάνω γιο, ο Νίκος ήταν σίγουρος ότι θα είναι κορίτσι».

Η Βασιλική Ανδρίτσου αναφέρθηκε, επίσης, και σε δημοσιεύματα που την ενόχλησαν ιδιαίτερα, τα οποία έδιναν έμφαση στο κομμάτι της εγκυμοσύνης της, αναφορικά με την ηλικία της. « ''Γέννησε στα 46 της'', όταν απέκτησε το παιδί της. 

«Εγώ δεν πήρα πρέφα κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κάποιος να μου στείλει ή να μου γράψει στο προφίλ μου κάποιο σχόλιο. Το ότι υπήρχαν σε άρθρα τίτλοι, ‘’έγκυος, γέννησε στα 46 της’’, υπήρχαν. Στα 46 γέννησα, πότε να πω στα 40; Αυτό ούτως ή άλλως θα σταματήσει να υφίσταται, είναι θέμα άλλης δεκαετίας. Οι γυναίκες ούτως ή άλλως γεννούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνουν τα όρια ηλικίας. Δεν στενοχωρήθηκα, δεν με ένοιαξαν ποτέ οι τίτλοι. Ήξερα τι έκανα κι έγινε τη στιγμή που έπρεπε να γίνει. 

Το παιδί μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, γιατί αν είχε έρθει νωρίτερα, δεν θα ήταν αυτό το παιδί», ανέφερε η Βασιλική Ανδρίτσου για την απόφασή της να γίνει μητέρα. 

Τέλος, όσον αφορά στο κομμάτι της δουλειάς της, όπως αποκάλυψε η ίδια, έθεσε τα όρια της από την πρώτη στιγμή, κάτι που γνώριζαν και οι συνεργάτες της. «Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Μια φορά κάποια είχε τολμήσει να μου πει: ‘’Θα μπεις black list’’ στην τηλεόραση και της είπα ‘’εμένα δεν θα μου μιλάς για black list’’. Η στάση ζωής μου ήταν και είναι ότι θα ακολουθήσω το δίκιο μου και δεν θα σκύψω το κεφάλι». 

Πηγή: skai.gr