Τζόυς Ευείδη: Δεν χτυπάει πλέον το τηλέφωνό μου για τηλεοπτικές σειρές – Δεν με θέλουν πια

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος», ανέφερε με χιούμορ η αγαπημένη ηθοποιός 

Η αγαπημένη ηθοποιός, Τζόυς Ευείδη, αποκάλυψε γιατί δεν τη βλέπουμε πλέον σε καμία τηλεοπτική σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά κι αν ο «φτερωτός θεός», ο έρωτας, έχει «χτυπήσει» την πόρτα της. 

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο. Σήμερα, πού να το κάνεις;»  είπε η Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή «The 2Night Show», όπου ήταν καλεσμένη. 

Η αγαπημένη ηθοποιός υπήρξε ειλικρινής και για τα επαγγελματικά της, τονίζοντας ότι πλέον το τηλέφωνό της δεν χτυπάει για δουλειές, ενώ όπως είπε «δεν με θέλουν πια». 

«Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνο μου για τηλεοπτικές σειρές. Φέτος, έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά. Δεν στο λέω με κλάμα, δεν μου αρέσει το ζητιάνεμα. Ίσως, δεν ήταν η ώρα. Δεν πειράζει, όλα καλά. Δεν με θέλουν πια. Αν πρέπει να το αποδώσω κάπου είναι ότι δεν είναι πια τα χρόνια της κωμωδίας. Είναι πιο πολύ τα χρόνια του καθημερινού. Δεν έχει ο κόσμος ανάγκη από τις κωμωδίες;», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός. 

Πηγή: skai.gr