Τζο Μαριδάκη στο Love it: Ο Στάθης μου έκανε επίθεση, ήταν έτοιμος να μου ορμήξει

«Πυρά» κατά των συμπαικτών της για την συμπεριφορά που είχαν απέναντί της στο Survivor, εξαπέλυσε η Τζο Μαριδάκη.

Η 19χρονη ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και πραγματοποίησε τις πρώτες της δηλώσεις στο Love it.

H πρώην παίκτρια των κόκκινων στράφηκε αρχικά κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου: «Νομίζω ότι είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της κάνω κάτι. Η ίδια δεν θέλει να «δώσει» κανένα φίλο της και προσπαθούσε πάρα πολύ για τις ατομικές ασυλίες ενώ ήξερε πως η ίδια δεν βοηθά στην ομάδα, δεν φέρνει πόντο και κοιμάται όλη μέρα. Γενικότερα λέει πολλά ψέματα και προσπαθούσε να το παίξει δίκαια. Αυτή η παρέα το παίζει κύριοι, καθωσπρέπει και σωστοί αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται» είπε αρχικά, η Τζο Μαριδάκη.

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε περί στησίματος των ψηφοφοριών, αλλά και για μια επίθεση που δέχτηκε από τον Στάθη Σχίζα:

«Δεν παίζουν δίκαια, στήνουν ψηφοφορίες. Έχουν τον Άρη και τους λέει τι να ψηφίσουν. Μετά το συμβούλιο ο Στάθης μου έκανε επίθεση, με έβρισε, ήταν πραγματικά έτοιμος να μου ορμήξει. Δεν έχει δικαίωμα να μου μιλήσει έτσι. Το θεωρώ πολύ ανώριμο ένας άντρας, που έχει ένα παιδί, να μιλήσει έτσι σε έναν άνθρωπο 19 ετών» πρόσθεσε η Τζο Μαριδάκη.

Πηγή: skai.gr