«Κάποιοι δεν κάνουν τίποτα κι έχουν απίστευτες καριέρες»-Χαμός στο Twitter με το σχόλιο της Τζένιφερ Άνιστον

Μάλιστα η διάσημη ηθοποιός έφερε ως παράδειγμα την Πάρις Χίλτον και τη Μόνικα Λεβίνσκι

«Φωτιά» πήρε το twitter μετά από ένα σχόλιο που έκανε η Τζένιφερ Άνιστον κατά την διάρκεια συνέντευξής της για το αμερικανικό «Variety».

Η διάσημη ηθοποιός συζητούσε με τον Σεμπάστιαν Σταν για την περίφημη διαρροή της σεξουαλικής ταινίας της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι Jones το 1995.

Η Aniston άρχισε να σχολιάζει πώς έγινε η διαρροή σε μια περίοδο που το διαδίκτυο άρχισε να επηρεάζει την κοινωνία καθώς δήλωσε: «Ήταν ακριβώς τη στιγμή που το Διαδίκτυο διαμόρφωσε πραγματικά μια νέα κουλτούρα σχετικά με τους ανθρώπους να γίνονται διάσημοι»

Και συνέχισε «Αυτό το γεγονός των ανθρώπων που γίνονται διάσημοι επειδή βασικά δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά έχουν αυτές τις απίστευτες καριέρες. Και μετά η φήμη των γυναικών... Εννοώ -η Πάρις Χίλτον, η Μόνικα Λεβίνσκι...».

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή  που πήραμε μια μικρή γεύση από τη βιομηχανία πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα... Περισσότερες υπηρεσίες streaming- είσαι διάσημος από το TikTok, είσαι διάσημος από YouTube, είσαι διάσημος από το Instagram. Σχεδόν, σαν να μειώνει τη δουλειά του ηθοποιού».

Mετά από αυτές τις δηλώσεις οι χρήστες του Twitter ήταν έξαλλοι σχολιάζοντας πως τέτοιες δηλώσεις αποτελούν ειρωνεία όταν οι γονείς της ήταν η αείμνηστη ηθοποιός Nancy Dow και ο πρωταγωνιστής του Days of Our Lives, John Aniston, 88 ετών.

Ένας χρήστης έγραψε στο Twitter: «Η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται τον ίδιο χαρακτήρα που είναι απλώς μια εκδοχή του εαυτού της σε κάθε ταινία και δεν δίνει τίποτα. Το μόνο που τη σώζει είναι ότι έχει αρκετά καλούς συνεργάτες .. τα μωρά του νεποτισμού χωρίς ταλέντο θέλουν να πουν τη γνώμη τους.

Κάποιος άλλος έγραψε: «Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να ηρεμήσει με τις απόψεις της όταν ο νεποτισμός της την οδήγησε στη βιομηχανία και τώρα συνεχίζει να βγάζει 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο από την κυκλοφορία ενός σόου που τελείωσε πριν από δεκαετίες».

Twitter

Πηγή: skai.gr