Τούπακ: Ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι ο ράπερ ζει, είναι στο Μεξικό και προστατεύεται απο Ναβάχο

Τούπακ: Ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι ο ράπερ ζει, είναι στο Μεξικό και προστατεύεται απο Ναβάχο

Ένα νέο ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ότι ράπερ τραγουδιστής σκηνοθέτησε τον θάνατό του και ζει στο Νέο Μεξικό, όπου τον προστατεύουν οι Ναβάχο. 

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ ο Τούπακ διέφυγε από το Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο στο Λας Βέγκας μετά τον πυροβολισμό του το 1996. 

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός ράπερ πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 - σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση - όταν μία άσπρη κάντιλακ σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και από το πίσω παράθυρο τον πυροβόλησαν πέντε φορές. Οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή, ενώ η μαύρη BMW του Τούπακ, ξαφνικά έβαλε μπρος, έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε στο πεζοδρόμιο στην απέναντι λωρίδα του δρόμου. 

Ο 25χρονος είχε χτυπήθεί στο στήθος, το χέρι και το μηρό. Έπεσε σε κώμα και μετά από 6 ημέρες στο νοσοκομείο, στις 13 Σεπτεμβρίου πέθανε, από εσωτερική αιμορραγία. 

Ο δολοφόνος ποτέ δεν πιάστηκε, παρά τις πολυάριθμες θεωρίες σχετικά με την ταυτότητα του. 

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «2Pac: Η Μεγάλη Απόδραση», Ρικ Μπος, ισχυρίζεται ότι ο Τουπάκ δεν πέθανε, έφυγε κρυφά από το  θάλαμο του νοσοκομείου και στην πραγματικότητα έφυγε στο Μεξικό για να ξεκινήσει μια νέα ζωή όπου ζει εδώ . Έτσι εδώ και 24 χρόνια ζει στο Μεξικό, όπου του προσέφεραν προστασία οι Ναβάχο, καθώς στα εδάφη τους στο Νέο Μεξικό, την Αριζόνα, το Κολοράντο και τη Γιούτα δεν επιτρέπονται πράκτορες του FBI. 

Σύμφωνα με τον Μπος, όταν ο Τούπακ έφτασε στο Λας Βέγκας το βράδυ της δολοφονίας του, τον ενημέρωσαν για την εκτέλεση και έτσι κατέστρωσαν το πλάνο διαφυγής του με ένα ιδιωτικό ελικόπτερο που τον μετέφερε στο Νέο Μεξικό.

Η εκτέλεση ίσως του πιο διάσημου ράπερ όλων των εποχών έχει εμπνεύσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας μέχρι σήμερα, συχνά από φανς που επιθυμούν απεγνωσμένα να είναι ο τραγουδιστής ζωντανός. Ο Μπος πάντως ισχυρίζεται ότι το νέο ντοκιμαντέρ δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας. 

Πηγή: daily mail