Top chef: Μία ανάσα πριν από τον τελικό (trailer)

Απόψε στο Top Chef, τα αστεία τελειώνουν για τους έξι σεφ του διαγωνισμού. Ένας ακόμη θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς, μένοντας την τελευταία στιγμή έξω από την «χρυσή» πεντάδα του τελικού. Η αποψινή μαγειρική «μάχη» είναι η σημαντικότερη από την αρχή του διαγωνισμού καθώς φέρνει τους υποψήφιους Top Chef, ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι έξι σεφ μπαίνουν στην κουζίνα, έτοιμοι να μονομαχήσουν για μία θέση στον τελικό. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ετοιμάσουν γαστρονομικά πιάτα με κύριο συστατικό το πιτσούνι. Ένα απαιτητικό υλικό που θα δοκιμάσει τη δημιουργικότητα αλλά και τις τεχνικές ικανότητες των υποψήφιων Top Chef.

Οι τρεις κριτές, Γιώργος Βενιέρης, Γκίκας Ξενάκης και Αστέριος Κουστούδης είναι εκείνοι που κρατούν την τύχη των σεφ στα χέρια τους. Θα δοκιμάσουν τα πιάτα των διαγωνιζομένων και θα αποφασίσουν ποιοι τρεις περνούν απευθείας στον τελικό του Top Chef και ποιοι θα πρέπει να δώσουν μία ακόμη μαγειρική μάχη για να εξασφαλίσουν μία θέση σε αυτόν.

Η τελευταία δοκιμασία αποχώρησης του διαγωνισμού κρύβει έναν αγαπημένο γαστρονομικό συνδυασμό: τρούφα και αυγό. Θα καταφέρουν οι τρεις σεφ να σκεφτούν πιάτα ανάλογα του επιπέδου που περιμένουν να δουν οι κριτές; Ποιος δεν θα κατορθώσει να τους πείσει ότι αξίζει μία θέση στην πεντάδα και θα αποχωρήσει μία ανάσα πριν τον τελικό; 

Απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

Δείτε το trailer:

#TopChefGR

https://www.instagram.com/topchefgreece/

https://www.facebook.com/TopChefGreece

Πηγή: skai.gr