Toilet Restaurant: Το εμπνευσμένο από «τουαλέτα» εστιατόριο που έχει γίνει viral στην Ταϊβάν

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, τα πάντα μέσα στο εστιατόριο, από τα καθίσματα, μέχρι το φαγητό είναι εμπνευσμένα από το μέρος που και ο Βασιλιάς πηγαίνει μόνος του.

Έχοντας ως κεντρικό του θέμα την τουαλέτα, ένα εστιατόριο στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν έχει γίνει viral.

Το Modern Toilet Restaurant στην Ταϊπέι, σερβίρει όλα του τα πιάτα σε λεκάνες, νιπτήρες και μπανιέρες. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, τα πάντα μέσα στο εστιατόριο, από τα καθίσματα, μέχρι το φαγητό είναι εμπνευσμένα από το μέρος που και ο Βασιλιάς πηγαίνει μόνος του.

Έτσι, με το που μπαίνει κάποιος στο μαγαζί αντικρίζει μια σειρά από λεκάνες στις οποίες μπορεί να καθίσει και να δειπνήσει, καθώς και πολλά διακοσμητικά στους τοίχους και στον χώρο, τα οποία παραπέμπουν σε περιττώματα. Μάλιστα, σερβίρεται και παγωτό σοκολάτα στο γνωστό σε όλους μας σχήμα. 💩

cktravel

Αντί να προκαλεί αίσθημα αηδίας πάντως, το εστιατόριο έχει καταφέρει με κάποιο τρόπο να κάνει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον πλανήτη να το επισκεφτούν. Η επιτυχία του είναι τέτοια που από το 2004 όταν και άνοιξε το πρώτο στην πρωτεύουσα, στη συνέχεια άνοιξαν άλλα δύο στην Ταϊβάν.

Toilet Restaurant

Πηγή: cktravels