Τη νέα σειρά ‘Keep Breathing’ θα τη δεις με κομμένη την ανάσα

Το κεντρικό θέμα της σειράς είναι ένα από τα πιο κλασικά: άνθρωπος εναντίον φύσης

H Μεξικανή ηθοποιός Melissa Barrera, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στην ταινία Scream που κυκλοφόρησε φέτος, ετοιμάζεται να σηκώσει εξ ολοκλήρου στις πλάτες της μία ιστορία αγωνίας και επιβίωσης.

Πρόκειται για τη νέα σειρά Keep Breathing η οποία θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix.

H Melissa Barrera υποδύεται την Liv, μία δικηγόρο από τη Νέα Υόρκη

Μέσα από ορισμένα flashback φαίνεται πως η Liv ζει μία άνετη ζωή ως δικηγόρος στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, ένα αεροπορικό δυστύχημα της αλλάζει ολόκληρη τη ζωή. Ένα μικρό αεροπλάνο στο οποίο επιβαίνει η ίδια συντρίβεται κάπου στα βάθη του καναδικού δάσους.

Η ίδια είναι η μόνη επιζήσασα και καλείται να ανταπεξέλθει στις αντίξοες συνθήκες ώστε να επιβιώσει, μέχρι κάποιος να τη βρει εκεί και να τη σώσει.

Μέσα στην προσπάθεια αυτή, η Liv ξαναζεί πολλές από τις αναμνήσεις της, βλέπει εικόνες από αγαπημένα -και όχι τόσο- πρόσωπα και ανακαλεί όλες εκείνες τις στιγμές που μπορούν να της δώσουν δύναμη να συνεχίσει.

Μαζί με τις αντίξοες, εξωτερικές συνθήκες, η Liv πρέπει να αντιμετωπίσει και τους δικούς της προσωπικούς δαίμονες και τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να μην αφεθεί στο χάος που επικρατεί γύρω της.

Το κεντρικό θέμα της σειράς είναι ένα από τα πιο κλασικά: άνθρωπος εναντίον φύσης

Πρόκειται για μία θεματολογία που εδώ και χρόνια έχει απασχολήσει αρκετά τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Καθώς η Liv προσπαθεί να επιβιώσει μέχρι να πλησιάσει κάποια κατοικημένη περιοχή, ανακαλεί όλα εκείνα που έχει μάθει στην έως τώρα ζωή της και μπορούν να τη σώσουν από τον αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.

Το Keep Breathing είναι μία μίνι σειρά του Netflix, που αποτελείται από έξι ωριαία επεισόδια. Κάθε ένα από αυτά υπόσχεται να σε κρατήσει σε αγωνία για το μέλλον και τη μοίρα της ηρωίδας. Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι δηλαδή για τα καλοκαιρινά βράδια που θα μείνεις σπίτι.

Το Keep Breathing θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου στο Netflix.

Διαβάστε ακόμη:

3 διαφορετικά και ελαφριά σάντουιτς με κοτόπουλο για όλες τις ώρες

Amalfi: όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Πηγή: Savoirville
TAGS: Netflix