The Voice of Greece: Ο Ρουβάς εξαφάνισε τον Μουζουράκη και η Παπαρίζου έγινε... block - Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα

Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσαν πιο έτοιμοι από ποτέ για τα σκύπτρα του καλύτερου coach, μπαίνοντας από νωρίς στο νόημα της νέας πρόκλησης

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "The Voice" προσέφερε πολλές στιγμές γέλιου, εξαιρετικές φωνές και μονομαχίες μέχρι τελικής πτώσεως.

Το σπουδαιότερο show τραγουδιού, όπου η φωνή αναδεικνύεται και κρίνεται αυτόφωτα, έκανε πρεμιέρα για έβδομη σεζόν στην ελληνική τηλεόραση, με ανανεωμένα στοιχεία και το κοινό ξανά στην θέση του, μετά την αρχή του κορωνοϊού.

Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσαν πιο έτοιμοι από ποτέ για τα σκύπτρα του καλύτερου coach, μπαίνοντας από νωρίς στο νόημα της νέας πρόκλησης!

Όσον αφορά τους πρώτους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν, η Θεοδώρα Μουρατίδου ερμήνευσε το "Αν μ' αγαπούσες" και κέρδισε την... αγάπη των κριτών, οι οποίοι πάλεψαν μπροστά της για την εύνοια της.

Το ίδιο ίσχυε εν μέρει και για τον Γιάννη Τσαρσιταλίδη, ο οποίος με το Beggin' κέρδισε την ψήφο των τριών ανδρών. Η πραγματική ειρωνεία κρύβεται στο γεγονός πως ο 16χρονος έχει κρυφή συγγένεια με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν και η μόνη που δεν γύρισε!

Αυτός βέβαια που έκανε τους κριτές να πέσουν στα πατώματα, είχε... λαϊκή αύρα. Ο λόγος για τον Στάθη Μπαλάφα και το... γυαλί του, ο οποίος με την ερμηνεία του στο "Ψέματα", έκανε τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνου Αργυρού να μοχθήσουν με πάσα ειλικρίνεια για να τον πάρουν στην ομάδα τους!

Τέλος, η "Natural Woman" Μάρω Μαγγανιάρη έφερε τα πάνω κάτω για πρώτη φορά, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης έκανε για χάρη της block στην Έλενα Παπαρίζου, αποτρέποντας την από το να την διεκδικήσει, παρά τον "καλλιτεχνικό έρωτα" που η ίδια εξέφρασε για την καλλιτέχνιδα.

Στο φινάλε της βραδιάς μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς φρόντισε να κάνει μια επίδειξη σε κοινό και κριτές, εξαφανίζοντας τον Πάνο Μουζουράκη με τις μαγικές του ικανότητες.

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι τέσσερις ομάδες, μετά το πρώτο επεισόδιο.

Πηγή: skai.gr