Κλείσιμο

Θα γίνει της πολυκατοικίας: Τι θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο (trailer)

Δείτε απόψε στις 21.00 το 33ο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΪ «Θα γινει της πολυκατοικίας».

«Μια πλημμύρα, μια μετεμψύχωση και μια ανθοδέσμη»

 

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια.

Η Λουΐζα ξεχνάει ανοιχτή τη βρύση του μπάνιου και το πρωί έχει πλημμυρίσει το σπίτι! Το ζευγάρι αναγκάζεται να μείνει για λίγο στους γονείς του Νίκου, όπου η Γεωργία θα βρει πάλι ευκαιρία να τα βάλει με τη νύφη της. Μετά από έναν μεγάλο καυγά μεταξύ τους, η Λουΐζα φεύγει και εξαφανίζεται...

Η Βιβή βρίσκει στον δρόμο μια σκυλίτσα, ίδια με τη μακαρίτισσα τη Σαλώμη της. Την παίρνει στο σπίτι και σιγά-σιγά αρχίζει να πιστεύει ότι το ζωάκι είναι μετεμψύχωση αυτού που έχασε! Ο Ανανίας τρελαίνεται με τις αντιχριστιανικές ιδέες της, ώσπου αποδεικνύεται πως η Σαλώμη 2 έχει «γονείς» που την αναζητούν. Και επιπλέον είναι αγοράκι!..

Η Ιωάννα έχει μια περιστασιακή σχέση με τον Ορέστη, έναν νεαρό επιπόλαιο φοιτητή που της κάνει τη ζωή δύσκολη. Οι εραστές κρατούν τα προσχήματα κι ο ερωτοχτυπημένος Μηνάς που παρακολουθεί νύχτα-μέρα την πόρτα της Ιωάννας, πιστεύει πως είναι ελεύθερη. Της στέλνει μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με ένα ρομαντικό μπιλιετάκι, χωρίς υπογραφή. Όταν μάθει την αλήθεια, θα είναι αργά. Η Ιωάννα πιστεύει πως τα λουλούδια τα έστειλε ο Ορέστης, επειδή τσακώθηκαν!

Έκτακτη συμμετοχή: Δημήτρης Μακαλιάς (Ηλίας), Ελίνα Μάλαμα (Ιωάννα)

Πηγή: skai.gr