Κλείσιμο

Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα, 24 έως 28 Ιουλίου, στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας   

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

  • «Ταξίδι αναψυχής» του Paolo Virzì: COSMOTE CINEMA 2HD στις 20.00, Δευτέρα 24/07

Δραματική κομεντί του 2017 με πρωταγωνιστικό ζευγάρι τους βραβευμένους με Oscar Helen Mirren και Donald Sutherland. Έπειτα από πέντε δεκαετίες κοινής ζωής, ένα ζευγάρι αποφασίζει να ζήσει μια ‘απαγορευμένη’ περιπέτεια. Παρά τα προβλήματα υγείας, οι δύο υπερήλικες επιβιβάζονται στο παλιό τους τροχόσπιτο και ξεκινούν ένα αξέχαστο ταξίδι.

  • «Peppermint» του Pierre Morel: ΣΚΑΪ στις 22.00, Τρίτη 25/07

Αμερικανικό θρίλερ δράσης με την Jennifer Garner. Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου και της κόρης της μια γυναίκα επιστρέφει από την αυτοεξορία και ξεκινά μια αιματηρή πορεία εκδίκησης απέναντι στους υπευθύνους της προσωπικής της τραγωδίας.

  • «Το βουνό ανάμεσα μας» του Hany Abu-Assad: ΣΚΑΪ στις 22.00, Πέμπτη 28/07

Δραματική ταινία θρίλερ του 2017 με τους Kate Winslet και Idris Elba. Μετά από μια τραγική συντριβή αεροπλάνου, δυο ξένοι πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις απάνθρωπες συνθήκες ενός απομονωμένου βουνού που είναι καλυμμένο από χιόνι. Όταν συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται να έρθει βοήθεια, ξεκινούν ένα τρομακτικό ταξίδι επιβίωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr