Η φετινή Black Friday έχει στυλ Tailor Italian Wear

Αν χρειάζεστε ανανέωση στο στυλ σας ή απλώς να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, η φετινή  Black Friday είναι η τέλεια αφορμή για να επισκεφθείτε το online κατάστημα Tailor Italian Wear.

Στο δημοφιλές brand των καλοντυμένων ανδρών, θα ανακαλύψετε μοναδικές εκπλήξεις και ευκαιρίες που δύσκολα θα αντισταθείτε!

Οι προσφορές έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια και αφορούν τα ανδρικά μπουφάν, τα ανδρικά παντελόνια και σακάκια. 

 

SPORT ΝΤΥΣΙΜΟ

Αναπόφευκτο μέρος της καθημερινότητας που ζούμε φέτος, το sport casual ντύσιμο είναι πρακτικό, γρήγορο αλλά μπορεί να γίνει και ξεχωριστό! Η βάση για τον φετινό χειμώνα είναι τα ανδρικά μπουφάν με πολλές επιλογές στη συλλογή Tailor όπως μπουφάν παρκά και στιλ σακάκι Goose Down 90/10 από υψηλής ποιότητας πούπουλο χήνας με την εξαιρετικά κολακευτική γραμμή. 

Μοναδικές ευκαιρίες θα βρείτε ιδιαίτερα στα λευκά κοτλέ από γνήσιο ιταλικό βελούδο παντελόνια όπως και αυτά με την ελαστική μέση και κορδόνι από γνήσια μάλλινη φανέλα.

Φυσικά πρέπει να δοκιμάσετε τα ανδρικά sneakers που ολοκληρώνουν όλο ένα κομψό sport casual look με τον καλύτερο τρόπο!  

CASUAL CHIC ΝΤΥΣΙΜΟ

Το casual chic ντύσιμο είναι ο πιο επίκαιρος τρόπος για να είναι κάποιος καλοντυμένος. Τα ανδρικά σακάκια, ταυτισμένα με τον άνδρα, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτού του στιλ. Τα πλεονεκτήματα ωστόσο που προσφέρουν τα σακάκια Tailor Italian Wear με την αψεγάδιαστη soft & natural εφαρμογή τους και την κορυφαία ποιότητα των υφασμάτων είναι που κάνουν τη διαφορά σε κάθε εμφάνιση. 

Ξεχωρίζουν το μπλε blazer με herringbone σχέδιο σε ύφασμα Loro Piana απο φίνο μάλλινο καθώς και το μαύρο new blazer σακάκι, κατάλληλο για όλο τον χρόνο και απαραίτητο σε κάθε γκαρνταρόμπα.   

Πουκάμισα για το τέλος; Η κατηγορία είναι δημοφιλής και πόσο μάλλον όταν αφορούν το fit και τα μοναδικά σχέδια της σειράς Italian Wear. 

 

Απολαύστε τις εξαιρετικές ευκαιρίες της Black Friday για να αποκτήσετε την ποιοτική και αισθητική υπεροχή που χαρίζουν τα ανδρικά ρούχα Tailor με πραγματικές εκπτώσεις τιμών online, δωρεάν παράδοση και δωρεάν επιστροφή!   

Πηγή: skai.gr