SurvivorAll Star: Δεύτερη νίκη για τους Κόκκινους - Κομφούζιο με τους Μπλε υποψήφιους

Μετά από την ανακοίνωση της Βρισηίδας ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, η διαδικασία της ψηφοφορίας επαναλήφθηκε


Δεύτερη και καθοριστική νίκη για τους Διάσημους στους τρεις πρώτους αγώνες των δύο ομάδων. Αυτή τη φορά η ποινή για την απώλεια της ασυλίας ήταν αρκετά επώδυνη καθώς οι ηττημένοι έπρεπε να υποδείξουν 2 συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Οι Κόκκινοι το γνώριζαν πολύ καλά και έκαναν αυτό που έπρεπε για να μην κινδυνεύσουν. 

Από την άλλη οι Μπλε, που καλά καλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει την αναμπουμπούλα που προκλήθηκε με την υποψηφιότητα του Περικλή, έφυγαν ηττημένοι από το στίβο και κατευθύνθηκαν στο Συμβούλιο με ένα δύσκολο έργο μπροστά τους. Στην πρώτη ψηφοφορία κατέδειξαν την Βρισηίδα, αφού η ίδια τους το είχε ζητήσει. Δεύτερος υποψήφιος ο Κ. Αναγνωστόπουλος.

Μετά όμως από την ανακοίνωση της Βρισηίδας ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, η διαδικασία της ψηφοφορίας επαναλήφθηκε προκειμένου οι Μπλε να δείξουν τον τελευταίο υποψήφιο μαζί με τον Περικλή και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.  Ο παίκτης αυτός ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. 

Τελικώς οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος.
 

Πηγή: skai.gr