Survivor: Χωρίς Παππά το Πάσχα - Αποχώρησε μέσα σε πανηγυρισμούς ο ηθοποιός (videos)

Ο Αλέξης Παππάς δεν θα κάνει Πάσχα στο SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε την επιστροφή του ηθοποιού στην Ελλάδα, στηρίζοντας με την ψήφο τους Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο οι οποίοι θα παραμείνουν στο reality επιβίωσης.

Το βράδυ στην παραλία γύρω από τη φωτιά οι Αλέξης, Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα και Σάκης συζήτησαν για το πόσο διαφορετικό ήταν το συμβούλιο της Τρίτης, από το οποίο έλειψε η ένταση. Η βραδιά σύμφωνα με την Μαριαλένα ήταν μελαγχολική. Πριν πέσουν για ύπνο οι κόκκινοι Καρολίνα και Ηλίας προσπάθησαν να εμψυχώσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο που βγήκε στον… τάκο για πρώτη φορά.

Ο έμπειρος Τριαντάφυλλος που για 8η φορά βλέπει το όνομά του να τίθεται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού επέμεινε στο να στηριχτούν οι Ασημακόπουλος και Αλέξης Παππάς και να είναι αυτός που θα μπει στη βάρκα της επιστροφής. Ο Γιώργος Κόρομι πίσω από τα λόγια του «Ντάφυ» βλέπει μια στρατηγική.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε πως σε συζήτηση που είχε με τον Τριαντάφυλλο, ο τραγουδιστής του εκμυστηρεύτηκε πως στην πραγματικότητα δεν θέλει να φύγει, ούτε να κερδίσει το Survivor, αλλά να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου που άντεξε στο ριάλιτι επιβίωσης μετά από 9 υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

Οι μπλε θέλουν να φύγει ο Αλέξης Παππάς, λόγω της τοξικότητάς του. Ο Κώστας Παπαδόπουλος για ακόμα μια φορά δεν μπορούσε να κοιμηθεί και γι’ αυτό πάλι έφταιγε ο Τριαντάφυλλος. Ο ζαχαροπλάστης δεν μπορούσε να κατανοήσει την κωλοτούμπα του «Ντάφυ» που τόσο καιρό προκαλούσε τον Ασημακόπουλο να βγουν στον… τάκο και τώρα που συνέβη αυτό «έβαλε την ουρά στα σκέλια». Μάλιστα ο Παπαδόπουλος έβαλε στοίχημα πως ο Τριαντάφυλλος δεν θα φύγει.

Το έπαθλο για το φαγητό και την επικοινωνία και οι συνεχόμενες ήττες ήταν μεγάλο κίνητρο για τους κόκκινους. Οι Κόκκινοι έδειξαν στο στίβο μάχης πως ήθελαν περισσότερο το έπαθλο, με τον Αλέξη Παππά να επικρατεί 9-5 του Παύλου Γαλακτερού. Τον πόντο της νίκης για τους κόκκινους, της πρώτης μετά από αρκετό καιρό, χάρισε η Καρολίνα Καλύβα στην μάχη της με την Ελένη Χάμπερη.

Η νίκη των κόκκινων σχολιάστηκε από τους ηττημένους σαν η τελευταία για τον Αλέξη Παππά, όπως έχει επικρατήσει σε αρκετές αποχωρήσεις με τον Κώστα να λέει πως ο Παππάς έκανε 3 νίκες όπως είχε κάνει ο Κοψιδάς τη μέρα που αποχώρησε. Ο Τριαντάφυλλος επέμεινε ότι αυτός θα φύγει και τα έβαλε με την οδοντογλυφίδα του Κόρο.

Πόνεσε αρκετά η ήττα, είπε ο Τζέιμς Καφετζής. Ούτε η Σικάγο Μπουλς το 1997 δεν κέρδισαν όλα τα ματς το σχόλιο του Παύλου Γαλακτερού. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι είπαν κάποιοι άλλοι, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να διαφωνεί. Ο 33χρονος Κόρο αναφέρθηκε στην «κομπλεξάρα Ψιψινέλ», όπως αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο.

Την ίδια ώρα οι κόκκινοι απολάμβαναν το έπαθλο επικοινωνίας, με τον Τριαντάφυλλο να κάνει τα δικά του στα sms που αντάλλαξε με τη σύζυγό του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε μια ιδέα σε περίπτωση που παραμείνει στο Survivor, να γκρεμίσουν την καλύβα που έφτιαξαν όλοι μαζί και οι δυο ομάδες να γίνουν ένα με στόχο μια νέα αρχή. Η πρόταση του για ανακωχή άρεσε στους περισσότερους από τους 14 παίκτες. Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις όπως από τον Παππάς και Τριαντάφφυλο. Ο ηθοποιός ωστόσο την αποδέχτηκε.

Στο συμβούλιο του νησιού η ένταση ήταν μεγάλη και οι τσακωμοί δεν έλειψαν, ενώ πολλοί ήταν οι παίκτες, κυρίως από τους Μπλε που δήλωσαν ανοιχτά πως ελπίζουν να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς, με τον Νίκο Μπάρτζη να... στέλνει φιλάκια στον ηθοποιό πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Στο τέλος του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς, παρόλο που κάποιοι πίστευαν πως απόψε θα αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος. Ιδιαίτερη ήταν η χαρά των Μπλε για την εξέλιξη με τον Κώστα τον ζαχαροπλάστη να το απολαμβάνει με «ντουντούκα». O Μπάρτζης τραγουδόυσε «για σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά». 

Πηγή: skai.gr