Κλείσιμο

Survivor: Το πρώτο συμβούλιο στο νησί-Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (vid)

Με ήττα στο αγώνισμα ασυλίας ξεκίνησαν οι Διάσημοι στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν έλειψαν και οι πρώτες… κόντρες. 

Σπουδαίες αναμετρήσεις είχε η πρώτη ημέρα του Survivor με τους Διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο του Survivor Kit και να πηγαίνουν πιο… εξοπλισμένοι στην παραλία. 

Ο Γιώργος Λιανός αφού καλωσόρισε τους παίκτες στο παιχνίδι επιβίωσης λέγοντας πως είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα τα προηγούμενα Survivor, τους ανακοίνωσε και τις αλλαγές που θα έχει φέτος, με τους παίκτες να μένουν άναυδοι. 


Οι πρώτες στιγμές στην παραλία δεν περιελάμβαναν ευχάριστα βιώματα για τους συμμετέχοντες καθώς οι μεν Μαχητές είχαν δυσκολία με τις κουβέρτες και με το φαγητό, ενώ και κάποιοι από τους Διάσημους φάνηκε πως δεν πέρασαν και πολύ καλά την παρθενική τους νύχτα στο νησί


Ωστόσο, ο παίκτης που είδε το πιο… σκληρό πρόσωπο της άγριας φύσης ήταν ο 54χρονος Θανάσης Μπέλλος που τσιμπήθηκε από έντομο «όμοιο του οποίου δεν έχει δει στην Ελλάδα».


Δύσκολη ήταν η πρώτη εμπειρία και του ηθοποιού Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να στερηθούν τις υπηρεσίες του στο αμφίρροπο αγώνισμα της ασυλίας. 


Στο Συμβούλιο του Νησιού οι Διάσημοι κλήθηκαν να αποφασίσουν μέσω ψηφοφορίας ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και, με διαφορά από τον δεύτερο, εξελέγη ο Βαλάντης, για τον οποίο οι συμπαίκτες του επικαλέστηκαν την αγωνιστική του εικόνα ως λόγο απόφασης να τον ψηφίσουν. 
 

Πηγή: skai.gr