Survivor: «Οδύσσεια» ο αγώνας για το έπαθλο με τους συγγενείς - Θριαμβευτές οι Κόκκινοι (βίντεο)

Οι Μαχητές ήταν καλύτεροι στον αγώνα και απέκτησαν  σημαντικό προβάδισμα, όταν ξαφνικά ο Τάκης κλότσησε μετά από ήττα του κουβά με νερό και τραυματίστηκε

Δεύτερος και καθοριστικός αγώνας για τη διεκδίκηση του κορυφαίου επάθλου του Survivor: Δείπνο με συγγενείς.

Οι Μαχητές ήταν καλύτεροι στον αγώνα και απέκτησαν  σημαντικό προβάδισμα, όταν ξαφνικά ο άποντος Τάκης κλότσησε μετά από ήττα του κουβά με νερό και τραυματίστηκε. Η γιατρός όφειλε να προστατέψει τον παίκτη και ζήτησε να μην αγωνιστεί αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εξαιτάσεις πρώτα.

Οι Μπλε όμως αντιλήφθηκαν  ότι η αποχώρηση Τάκη ευνοεί τους αντιπάλους τους, και ζήτησαν  να πάρουν το συνηθισμένο πέναλτι όμως το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό και επέλεξαν να διακόψουν τον αγώνα για να μην περάσει η αδικία που επέβαλε με την απερισκεψία του ο Τάκης Καραγκούνιας. 

Ο αγώνας τελικά συνεχίστηκε την επόμενη μέρα με τον Τάκη να είναι υγιέστατος. 

Ο Μαχητές συνέχισαν από εκεί που είχαν μείνει, και σιγά σιγά έφτασαν στην ολοκληρωτική νίκη. 

Το έπαθλο, αφού παίχτηκε και τρίτος αγώνας για την ανάδειξη του νικητή, κρίθηκε τελικώς στο flag race, σε μία δηλαδή τελική αναμέτρηση γεμάτη πίεση και ένταση.

Νικητές ήταν οι Κόκκινοι

Οι συντετριμμένοι από την ήττα τους Μαχητές, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις καλύβες τους, άκουσαν με ενθουσιασμό τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει ότι θα έχουν και αυτοί λίγο χρόνο για να αποχαιρετήσουν τους συγγενείς τους. 

Έτσι και έγινε, και ο Ηλίας Μπόγδανος βρήκε ακόμα έναν λόγο να ξεσπάσει σε κλάματα όταν βρέθηκε με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα. 

Από την άλλη οι νικητές Κόκκινοι, είχαν σημαντικά περισσότερο χρόνο να απολάυσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κορυφαία στιγμή η αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια όταν συνειδητοποίησε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη του. 

Πηγή: skai.gr