Κλείσιμο

Survivor: Στους Μπλε η Επικοινωνία-Ξέσπασμα Άρη: «Για σένα, για να δεις την κόρη σου!»

Μετά από ακόμα μια σκληρή μάχη, οι Μπλε κατάφεραν με ανατροπή να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και να λάβουν μηνύματα από οικεία τους πρόσωπα. 

Καταλυτικός ήταν για ακόμα μια φορά ο ρόλος του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος με τις νίκες του, αλλά κυρίως με την τελευταία χάρισε την νίκη στους Μπλε. Ο Άρης Σοϊλέδης όχι μόνο εξαιτίας της ποινής που εκτίει δεν θα απολάμβανε το έπαθλο με τους συμπαίκτες του, αλλά μετά και από το τελευταίο Συμβούλιο, είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Κι όμως ο ποδοσφαιριστής των Μπλε αψήφησε αυτά τα δεδομένα και μπήκε στο αγωνιστικό χώρο το ίδιο δυναμικός όπως πάντα και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα είχε ένα έντονο ξέσπασμα πάνω στον άνθρωπο που τον έβγαλε υποψήφιο, Τάκη Καραγκόυνια, φωνάζοντάς του «Για σένα, για να δεις την κόρη σου!»

Μπορεί Άρης και Τάλα να μην κέρδισαν άμεσα έπαθλο επικοινωνίας μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ωστόσο με τη νίκη τους αυτή, κατάφεραν να συμπληρώσουν γρήγορα τα τρία μπλε έπαθλα στα οποία δεν θα είχαν συμμετοχή, και στο εξής επιστρέφουν κανονικά σε αυτά.

Πηγή: skai.gr