Survivor: Στους Κόκκινους η 2η ασυλία - Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Τάλα, Στέλλα και Σπύρος κατάφεραν να πετύχουν ίσως την πιο απρόσμενη νίκη του φετινού SURVIVOR. Ο Στάθης Σχίζας, που ήδη από τον πρώτο αγών ασυλίας ένιωθε αδιαθεσία, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Σε παρόμοια κατάστασ, αν και ελαφρώς καλύτερα, και η Μαίη που ούτε και αυτή αγωνίστηκε. Έτσι Τάλα, Στέλλα και Σπύρος, αναγκάστηκαν να παλέψουν 3 εναντίον 6 και τελικά κέρδισαν απανηγυρικά!

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Μπλε πήγαν στο αγώνισμα ατομική ασυλίας. Εκεί ο Κ. Εμμανουήλ λίγο έλειψε να κερδίσει την ατομική ασυλία και να βάλει φωτιά στην ψηφοφορία, όμως βρήκε μπροστά του τον Άρη Σοϊλέδη.

Ακολούθως οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, εκεί που οι Μπλε ψήφισαν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ως υποψήφιο προς αποχώρηση, τοποθετώντας τον απέναντι στον ήδη υποψήφιο Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δυο τους συνθέτουν το σκηνικό για την πρώτη ίσως ψηφοφορία χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, ενώ πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν επανειλημμένως βρεθεί στην διάθεση του κοινού, και έχουν βγει νικητές.

Πηγή: skai.gr