Survivor: Στο στόχαστρο Σπύρου & Σταυρούλας η Ασημίνα: «Έχει για βιτρίνα τον Δάντη - Συγγνώμη αλλά δεν έχω πλούσιο άντρα να με πληρώνει»

Σε νυχτερινό διάλογο που εκείνη είχε με τον Σπύρο Μαρτίκα μίλησαν για την Ασημίνα και άφησαν υπονοούμενα για τη στήριξη που εκείνη απολαμβάνει από το κοινό. Συγκεκριμένα είπαν «Έχει για βιτρίνα τον Δάντη» ενώ αμέσως μετά η Σταυρούλα μιλώντας για την ίδια είπε «Συγγνώμη αλλά δεν έχω πλούσιο άντρα να με πληρώνει»...

Πυρ και μανία η Σταυρούλα με την πρώην φίλη και συναθλήτριά της Ασημίνα στο Survivor. Η τελευταία φαίνεται να προσέβαλε τη Σταυρούλα για το γεγονός ότι έχει φτάσει μακριά στο παιχνίδι χωρίς να έχει εκτεθεί στην ψηφοφορία του κοινού.

Σε νυχτερινό διάλογο που εκείνη είχε με τον Σπύρο Μαρτίκα μίλησαν για την Ασημίνα και άφησαν υπονοούμενα για τη στήριξη που εκείνη απολαμβάνει από το κοινό.

Συγκεκριμένα είπαν «Έχει για βιτρίνα τον Δάντη» ενώ αμέσως μετά η Σταυρούλα μιλώντας για την ίδια είπε «Συγγνώμη αλλά δεν έχω πλούσιο άντρα να με πληρώνει»...

Τα λόγια αυτά έφτασαν τελικά στα αυτιά του βουνού. Χαρακτήρισε κακία το να λέγονται τέτοια πράγματα, ενώ ευχήθηκε να μη την ξαναψηφίσει ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης. 

Πηγή: skai.gr