Survivor: Στα χέρια του Κατσαούνη το γράμμα της Μυριέλλας – Αποκαλύπτει τι του έγραψε

Το πολυσυζητημένο γράμμα της Μυριέλλας παραδόθηκε τελικά στα χέρια του Κατσαούνη μετά τη λήξη του αγώνα επάθλου της Τετάρτης. 

Μετά την παρεξήγηση της Μυριέλλας με τον Γιώργο Κατσαούνη για τα... μάτια του John η ίδια θέλησε να του γράψει ένα γράμμα για να του εξηγήσει πως έχει πραγματικά η κατάσταση. Ένα γράμμα που δεν είχε παραδώσει μέχρι πρότινος. Πριν το αγώνισμα επάθλου της Τετάρτης όμως, η ηθοποιός είπε on camera «θα δώσω επιτέλους το γράμμα που έγραψα στον Γιώργο για να λυθεί η παρεξήγηση που υπάρχει μεταξύ μας». 

Στην πραγματικότητα οι δυο τους έχουν έρθει και πάλι κοντά και μάλιστα τα συναισθήματα που τρέφει ο Κατσαούνης για τη Μυριέλλα είναι ολοφάνερα, καθώς όπως αποκάλυψε και ο φίλος του Σπύρος Μαρτίκας, «ο έρωτας του Κατσαούνη δεν κρύβεται». 

«Δεν ξέρω αν θα του αρέσουν αυτά που γράφω στο γράμμα», είπε η Μυριέλλα. Αυτό γιατί, όπως η ίδια εξομολογήθηκε, ζήτησε από τον Γιώργο να σταματήσει να είναι τόσο διαχυτικός μαζί της μιας και προτιμάει η σχέση τους να μείνει.... πλατωνική. «Αν είναι αυτό που έχουμε να ευδοκιμήσει, θα ευδοκιμήσει στην πραγματική ζωή, εκεί έξω», είπε στη συνέχεια. 

Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι πώς θα αντιδράσει ο Γιώργος Κατσαούνης και φυσικά αν τελικά αυτή η σχέση θα ευδοκιμήσει, εντός ή εκτός του παιχνιδιού. 
 

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr