Κλείσιμο

Σοφιάννα στο Love It: Τι απάντησε στις φήμες περί φλερτ με τον Άρη Σοϊλέδη

Tην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor παραχώρησε η Σοφιάννα Αβραμάκη μιλώντας στο Love It.

H ίδια ξεκαθάρισε τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του Άρη Σοϊλέδη, απαντώντας στους ισχυρισμούς των συμπαικτών και των αντιπάλων της πως είχαν «έρθει κοντά».

«Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί. Σαφώς και δεν υπάρχει κάτι», απάντησε η πρώην παίκτρια των μπλε διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα είχαν ακουστεί.

«Ο Άρης είναι πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, σε αντίθεση με μένα που είμαι διαχυτική. Πάντα στη ζούγκλα φεύγαμε πολλοί μαζί, όχι οι δυο μας. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν έχω πει ποτέ στην Ασημίνα ότι μου αρέσει ο Άρης, ήταν ανώριμο από μέρους της που είπε κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία της να μιλήσει η ίδια με την μέλλουσα σύζυγο του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά : «Μπήκα στη θέση της Μαρίας και σκέφτηκα πώς μπορεί να αισθάνεται. Θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω με τη σύντροφο του Άρη, αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω. Μου το ζήτησε και ο Άρης. Έχω ακούσεις τόσες ιστορίες για το ζευγάρι και είναι σαν να τη γνωρίζω. Κι εκείνη ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπός της, ότι τη λατρεύει και θα ήθελα να συζητήσουμε κάποια πράγματα κατ’ ιδίαν».

Για την Ασημίνα εξήγησε πως η σχέση τους δοκιμάστηκε μέσα στο παιχνίδι ωστόσο την χαρακτήρισε ως το σημαντικότερο άτομο που γνώρισε μέσα στο παιχνίδι: «Με την Ασημίνα περάσαμε από 40 κύματα, αλλά αν μου πεις το σημαντικότερο άτομο που ήμασταν συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι θα πω εκείνη. Όταν χωρίστηκαν οι ομάδες δεν είχε την ωριμότητα να το διαχειριστεί όπως εγώ κι ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Υπήρξαν καλοθελητές που ήθελαν να χαλάσει η σχέση μας».

Όσον αφορά στον Τάκη Καραγκούνια ανέφερε τα εξής: «Ξέρω ότι έχω εκτεθεί με τον Τάκη, αλλά έχει ένα απίστευτο ταλέντο να σε βγάζει από τα ρούχα σου. Πίσω από τις κάμερες έλεγε πολλά περισσότερα, βωμολοχεί και απειλεί».
 

Πηγή: skai.gr