Κλείσιμο

Survivor: Σκληρή ήττα για τους Μαχητές – Υποψήφιος ο Κατσαούνης

Μετά από μία σοκαριστική για τη δυναμική των δύο ομάδων ήττα, οι Μαχητές ψήφισαν τον "αψύ Θεσσαλό" για πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

Η κάλπη των Μπλε δεν επεφύλασσε εκπλήξεις και ο Γιώργος Κατσαούνης ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπαικτών του (8-2). Ο ίδιος δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν τον εξέπληξε και απηύθυνε κάλεσμα σε περιοχές από τα Φάρσαλα ως τη... Ζάκυνθο για να τον στηρίξουν και να συνεχίσει να αγωνίζεται στο παιχνίδι.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες των Μαχητών που, πριν ακόμα ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας, φάνηκαν να έχουν αποφασίσει ότι αν έχαναν την ασυλία, ο παίκτης που θα υποδείκνυαν θα ήταν ο Θεσσαλός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σάββας, που δεσμεύτηκε on camera να ψηφίζει συνεχώς τον Κατσαούνη μέχρι ο κόσμος να τον βγάλει από το παιχνίδι.

Ο ίδιος ο Κατσαούνης πάντως φάνηκε σίγουρος για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, γεγονός που τον έκανε και να συγκινηθεί και δεν φάνηκε να τον αγχώνει το σενάριο να είναι υποψήφιος

Σε ό, τι αφορά το αγώνισμα, οι Διάσημοι φάνηκαν να το... βρίσκουν από τα πρώτα κιόλας "run" και πήραν τη νίκη χωρίς να "ιδρώσουν" ιδιαίτερα.

Η μόνη που φάνηκε να απογοητεύεται από την αγωνιστική εικόνα των Μπλε, ήταν η γνωστή για τη μαχητικότητά της, Ασημίνα, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα… νεύρα της.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Εκεί, θριάμβευσε ο -κατά γενική ομολογία- πιο αδύναμος παίκτης των Μαχητών, Σπύρος Μαρτίκας, παρά την πολύ καλή προσπάθεια της Σοφιάννας, η οποία όπως ανέφερε «ήθελε πολύ την νίκη».

Δείτε όλες τις ειδήσεις 

Πηγή: skai.gr