Survivor: Σαρωτικό στην τηλεθέαση του Σαββάτου, με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό

Μπορεί στον Άγιο Δομίνικο όλα να αλλάζουν όμως η προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού παραμένει σταθερή στο Survivor με το παιχνίδι επιβίωσης να κέρδισε χθες την μάχη της τηλεθέασης. Ενδεικτικά το Σάββατο 19.03 το Survivor ήταν στην κορυφή σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 25% στο γενικό σύνολο του κοινού και 21.7% στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό.  1.088.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν με αγωνία την αλλαγή των ομάδων ενώ τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά με το παιχνίδι επιβίωσης να είναι το Νο1 trend στο twitter με περισσότερα από 13.000 tweets.

Οι ομάδες άλλαξαν και πλέον οι παίκτες προσπαθούν να βρουν νέες ισορροπίες και… συμμαχίες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Οι αντιδράσεις στο άκουσμα των αλλαγών ήταν ποικίλες όμως όλοι ξέρουν πως σε αυτό το παιχνίδι οι ανατροπές δε σταματούν και πως κερδισμένος είναι αυτός που προσαρμόζεται πιο εύκολα σε αυτές.

 



Από χθες η ομάδα των Διάσημων αποτελείται από τους: Γιώργο Κατσαούνη, Μυριέλλα Κουρεντή, Τζο Μαριδάκη, Ανδρέα Ματθαιακάκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Απόστολο Ρουβά, Στάθη Σχίζα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, και Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η σύνθεση της ομάδας των Μαχητών περιλαμβάνει πλέον τους: Σοφιάννα Αβραμάκη, Βρισηίδα Ανδριώτου, Θωμαή Εμμανουηλίδου, Τάκη Καραγκούνια, , Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρο Μαρτίκα, Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ.

Το κλίμα  ανάμεσα στους νέους συμπαίκτες την πρώτη μέρα φαίνεται να είναι θετικό... Πόσο ενωμένες όμως μπορούν να παραμείνουν οι ομάδες μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας;
Στο σημερινό επεισόδιο, η ένταση χτυπάει κόκκινο και σε μία αναμέτρηση τα αίματα ανάβουν ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και τον Τάκη Καραγκούνια. Τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παίκτες και πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ τους ένταση στο Συμβούλιο;

Όλες οι απαντήσεις στο Survivor απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το τρέιλερ:

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece

Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece

Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr