Survivor: Πάσχα στην Ελλάδα θα κάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος-Συγκίνησε ο Ασημακόπουλος

Η αγωνία χτύπησε «κόκκινο» στη τελευταία αποχώρηση στο SURVIVOR πριν από το Πάσχα. Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής, δηλαδή δύο παίκτες της κόκκινης και δύο της μπλε ομάδες.

Ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, παρά την έντονη επιθυμία του Αλέξη Παππά, ο οποίος αν και αποχώρησε από το παιχνίδι, θα ήθελε να δει εκτός Άγιου Δομίνικου τον Τζέιμς Καφετζή. Ο ζαχαροπλάστης ήταν τελικά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από τους τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο, και θα κάνει Πάσχα μαζί με την οικογένεια του στην πατρίδα.

Νωρίτερα, οι Μπλε είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ηχητικά μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας, στον στίβο μάχης.  

Δάκρυα και συγκίνηση είχε το επεισόδιο της Μ. Τετάρτης, καθώς οι παίκτες που βρίσκονται στη Δομινικανή Δημοκρατία, θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα μακριά από τις οικογένειές τους. Σε συνδυασμό με το αγώνισμα επικοινωνίας, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξέσπασαν σε κλάματα.

Ο Τριαντάφυλλος είπε: «Επικοινωνία σήμερα που είναι ηχητικό και να ακούσω το παιδί μου θα είναι το καλύτερο δώρο για τις άγιες ημέρες και τη Μεγάλη Εβδομάδα, δεν θέλω κάτι άλλο, θέλω να ακούσω τον Νικόλα, τη φωνή του, να μου λέει αυτά που θέλει να μου πει».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε: «Θα 'θελα πάρα πολύ να περάσω το Πάσχα με τους δικούς μου ανθρώπους, με τους γονείς μου, ένα ηχητικό τους θα είναι αρκετό εδώ πέρα στο νησί που είμαστε, γιατί μόνο η σκέψη μού αρκεί πόσω μάλλον να ακούσω και τη φωνή του μπαμπά μου, της μαμάς μου».

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε», σε περίπτωση νίκης στο αγώνισμα επικοινωνίας, θα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους. Μάλιστα, ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι δεν άντεξαν και λύγισαν ενώπιον όλων πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας.

Ο στίβος μάχης ήταν απαιτητικός γι' άλλη μια φορά και στον στόχο οι παίκτες έπρεπε να περάσουν από έναν κρίκο σε κάθε ένα από τους πέντε πασάλους που βρίσκονταν σ' ένα τραπέζι. Νικητές της δοκιμασίας αναδείχθηκαν οι «Μπλε» με σκορ 10-8 και άκουσαν ηχητικά μηνύματα από μέλη της οικογένειάς τους.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν άντεξε και μετά το αγώνισμα επικοινωνίας ξέσπασε σε κλάματα γιατί δεν θα μπορούσε να ακούσει ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά του. Αποκάλυψε πως έχει χάσει ένα από τα αδέλφια του και συγκινημένος, μεταξύ άλλων, είπε: «Έχω χάσει ένα από τα αδέλφια μου και είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία και θέλω να κάνω υπερήφανους τους γονείς μου. Δεν θέλω να στενοχωρώ τους γονείς μου. Μικρός δεν ανέβαινα σε μηχανή για να μην χτυπήσω ή όταν έμπαινα σε αυτοκίνητο, έκανα τον Σταυρό μου και φορούσα ζώνη. Αγαπάτε τους γονείς σας και τα αδέλφια σας γιατί δεν ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε. Είμαι ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια».

Όπως γράψαμε νωρίτερα, στο συμβούλιο του νησιού το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε ο Κώστας Παπαδόπουλος να αποχώρησε από το Survivor.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται πως το νέο επεισόδιο του reality επιβίωσης θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα (03/05), στις 22:00, φυσικά στον ΣΚΑΪ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr