Survivor: Οριστικό τέλος στη φιλία Ασημίνας-Σοφιάννας; Αποκαλύψεις και εντάσεις στο Συμβούλιο

Μετά από το επεισόδιο μεταξύ Ασημίνας και Άρη ακολούθησαν συζητήσεις μεταξύ των Κόκκινων παικτών και ο τρόπος που η Σοφιάννα αντιμετώπισε την "πρώην" φίλη της προκάλεσε πόνο και θυμό στην 22χρονη Πρωταθλήτρια, ώστε να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους.

«Για μένα η Σοφιάννα delete, με αδειάζει και ακούει άκυρους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημίνα δίνοντας την εικόνα ότι τίποτα δε θα είναι το ίδιο μεταξύ τους

Η Σοφιάννα από την άλλη, η οποία συζήτησε κι εκείνη με τους συμπαίκτες της, θεωρεί πως δεν είχε καταλάβει τον πραγματικό της εαυτό τόσο καιρό λέγοντας μάλιστα πως «αυτό που είπε η Ασημίνα ήταν ό,τι πιο ανώριμο έχω ακούσει». 

Το ζήτημα μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο του Νησιού με την Ασημίνα να αναφέρει ότι η Μπλε ομάδα την περιμένει στη γωνία και ότι θέλουν να της ρίξουν την ψυχολογία ώστε να μην αποδίδει στα αγωνίσματα.

Η ίδια ανέφερε μάλιστα ότι «Ο Κατσαούνης μου είπε να προσέχω τη Σοφιάνα και δεν τον άκουσα», με τον Γιώργο να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά της. 

 Στη συνέχεια η Κόκκινη -πλέον- παίκτρια αποκάλυψε ότι η Σοφιάννα εκτός κάμερας έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά και προσπαθεί να έρθει κοντά της και να της δείχνει την αγάπη της.

Η Σοφιάννα από την άλλη δήλωσε στην Ασημίνα να κάτσει να σκεφτεί όλα όσα έχουν περάσει μαζί και όλα όσα έχουν συζητήσει μεταξύ τους και να θυμηθεί «τι εστί Σοφιάννα και Ασημίνα». 

Πηγή: skai.gr