Survivor: Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε την ασυλία - Οι 4 υποψήφιοι - Δείτε βίντεο

O Νίκος Γιάννης, ο ποίος μετά από πολλές αναμετρήσεις κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο κολιέ - Το άτομο που προστάτευσε

Για πρώτη φορά από τότε που το παιχνίδι έγινε ατομικό, ο Άρης Σοϊλέδης δεν κατάφερε να κερδίσει την ασυλία στο SURVIVORΟ ποδοσφαιριστής ενώ ξεκίνησε τον αγώνα με νίκη, στη συνέχεια δεν βρήκε τον στόχο και με τέσσερις απανωτές ήττες αποχώρησε πρώτος από το αγώνισμα. 

Νικητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Γιάννης, ο ποίος μετά από πολλές αναμετρήσεις κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο κολιέ, παρότι δεν μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό του, μιας και ήταν ήδη υποψήφιος. 

Στο συμβούλιο ανακοίνωσε ότι με την ασυλία που κέρδισε θα προστάτευε τον Στάθη που έφτασαν μαζί στον τελικό, ανοίγοντας τον δρόμο ουσιαστικά για την ψήφιση της Σταυρούλας.

Έτσι και έγινε, και η Σταυρούλα θα έιναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα συνυποψήφια με την Μαίη, αλλά όχι και με την Ασημίνα, καθώς ο παίκτης που επέλεξαν να ψηφίσουν η παρέα του Στάθη της Σταυρούλας και του Νίκου Γιάννη ήταν ο για πρώτη φορά εκτεθέιμένος Άρης. 


 

Πηγή: skai.gr