Survivor: Ο μεγάλος τελικός στον ΣΚΑΪ- Η επική φάρσα του Λιανού που δεν είδαμε στον αέρα

Σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού, ο παρουσιαστής είχε να κάνει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση τους ελάχιστους εναπομείναντες παίκτες.

Mια επική φάρσα του παρουσιαστή Γιώργο Λιανού στους παίκτες, που εν τέλει δεν είδαμε ποτέ κατά την περίοδο προβολής των επεισοδίων του Survivor στον ΣΚΑΙ, είδαμε απόψε σε βίντεο που προβλήθηκε στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού που διεξάγεται στο Άλσος Βείκου στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού, ο παρουσιαστής είχε να κάνει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση τους ελάχιστους εναπομείναντες παίκτες.

Τους ανακοίνωσε ότι στην Ελλάδα έγινε μία ψηφοφορία κρυφά από αυτούς,σύμφωνα με την οποία τρεις συμπαίκτες τους μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι και επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ανέφερε συγκεκριμένα τους Βαλάντη,Τάκη Καραγκούνια και Ελισάβετ Σπανού.

Οι παίκτες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι τόσο κοντά στο τέλος του παιχνιδιού τρεις παίκτες επιστρέφουν.

Πριν προλάβει όμως να ολοκληρώσει την πρότασή του, ο παρουσιαστής έβαλε τα γέλια, αποκαλύπτοντας στους παίκτες ότι τους έκανε πλάκα.

Πηγή: skai.gr