Survivor: Μπλε η δεύτερη ασυλία – Οι 4 υποψήφιοι

Μετά από έναν δραματικό και άκρως θεαματικό αγώνα, οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και να αναγκάσουν τους Κόκκινους να υποδείξουν δύο υποψηφίους προς αποχώρηση. Οι Διάσημες ήταν για ακόμη ένα ματς σαρωτικές και καθάρισαν γρήγορα τον αγώνα μην αφήνοντας περιθώρια στις Κόκκινες να παλέψουν για κάτι καλύτερο. Όσον αφορά τους άνδρες το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και κρίθηκε στον πόντο με θριαμβευτές τους Μπλε.


Μετά την εμφατική αυτή τους ισοφάριση, οι Μπλε συνέχισαν με μια ακόμη εμφατικότερη νίκη με ανατροπή στον αγώνα μπαράζ, από 2-0 σε 2-3!

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να υποδείξουν δύο συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Οι παίκτες αυτοί ήταν οι δύο νέοι παίκτες, ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης, που μετράνε μόλις τρεις εβδομάδες παρουσίας τους στο παιχνίδι.

Αντίστοιχα οι Μπλε που είχαν ήδη παμψηφεί επιλέξει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση, προσέθεσαν στην λίστα των υποψηφίων και την Στέλλα κατόπιν υπόδειξης της Σοφιάννας.
 
Πηγή: skai.gr