Survivor: Κυρίαρχος στην Prime Time τον Μάρτιο -Αγωνία απόψε για το έπαθλο φαγητού

Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης βρέθηκε για όλο τον μήνα Μάρτιο το Survivor με μέσο όρο τηλεθέασης 21% στο γενικό σύνολο του κοινού και 20,2%  στο δυναμικό κοινό. Κάθε επεισόδιο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 947.852 τηλεθεατές ενώ 2.778.331 ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν το πρόγραμμα έστω και για 1΄.

Στο αποψινό επεισόδιο νέες προκλήσεις και εντάσεις ταλανίζουν τις παραλίες των παικτών. Στην καλύβα των Μπλε, οι καυγάδες μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και του Τάκη Καραγκούνια ολοένα και πληθαίνουν. Ο Κωνσταντίνος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει «κώδικας επικοινωνίας» μεταξύ τους, την ίδια ώρα που ο μισθοφόρος αδυνατεί να ανεχθεί την παρουσία του make up artist στην ίδια ομάδα με εκείνον.                                                                                                                                                                                     

Στην παραλία των Κόκκινων, η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και του Νίκου Αντωνόπουλου δεν λέει να κοπάσει. Θα καταφέρουν άραγε οι δυο τους να βρουν τη «χρυσή τομή» και να λύσουν τις διαφορές τους ή θα συνεχίσουν να είναι δυο ξένοι στην ίδια ομάδα;

Την ίδια ώρα, Μπλε και Κόκκινοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να ξεκινήσουν την εβδομάδα τους με νίκη, αφού οι προμήθειες που τους απομένουν είναι ελάχιστες. Σε αυτόν τον αγώνα επάθλου, όμως, μόνο ένας θα είναι ο νικητής!

Νικητές και χαμένοι δίνουν ξανά ραντεβού αργότερα στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής», χαρίζοντας μας άφθονο γέλιο, προσπαθώντας να… βρουν τη λέξη!

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece

Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece

Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr