Survivor: Και η δεύτερη ασυλία στου Διάσημους – Οι τρεις Μπλε υποψήφιοι

Με όπλο για ακόμη μια φορά την πολύ καλή παρουσία των ανδρών και ιδίως του Άρης Σοΐλέδη, οι Διάσημοι του Survivor κατάφεραν να κερδίσουν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμη.

Και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας ήταν διπλό (άνδρες – γυναίκες). Οι Μαχήτριες, αν και δυσκολεύτηκαν, κατάφεραν να επικρατήσουν και να βάλουν μπροστά την ομάδα τους, όμως μετά την ήττα των Μπλε ανδρών από τους Κόκκινους, η ασυλία κρίθηκε σε ένα ακόμη flag race. Εκεί Κάτια και Άρης Σοϊλέδης απέδειξαν γιατί πρέπει να θεωρούνται από τους καταλυτικότερους παίκτες του φετινού Survivor.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, η Μαίη ξέσπασε σε κλάματα πιεζόμενη από το βάρος της ατομικής ασυλίας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, αφού πρώτα σύσσωμη η Μπλε ομάδα τόνισε ότι το αγωνιστικό κριτήριο θα πρέπει να είναι το σημαντικότερο για την ψηφοφορία, πέρασαν στην κάλπη, από την οποία προέκυψε με 6 ψήφους ο Σάββας Κάλφας. 

Στη συνέχεια η Μαίη, φέροντας το κολιέ της ατομικής ασυλίας, υπέδειξε την Σταυρούλα για τρίτης υποψήφια προς αποχώρηση, ξεκαθαρίζοντας ότι το κριτήριό της δεν έχει να κάνει με τα αγωνίσματα, αλλά με τη συμβίωση στην παραλία.

Έτσι οι δύο νέοι υποψήφιοι μετά τον Σπύρο Μαρτίκα συμπλήρωσαν την τριάδα και απευθύνθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό, προκειμένου να παραμείνουν για μία ακόμα εβδομάδα στο παιχνίδι.

Πηγή: skai.gr